Hoe zou jij reageren als je je idool zou ontmoeten? Waarschijnlijk hetzelfde als een van deze celebs tijdens de ontmoeting met hun fave stars!

Ari’s meeting with Bruno

Ariana Grande is een huge fan van Bruno Mars. En hem ontmoeten was uiteraard amazing voor haar. Wat nog leuker was, was dat Bruno tijdens die ontmoeting een stukje van een van haar songs zong. We kunnen Ari niet kwalijk nemen dat ze, volgens haarzelf, zichzelf flink voor schut zette. Ze zei dat ze zeker weet dat ze tijdens de meeting ‘I’m throwing up’ zei. Haha! Don’t worry girl, we get that.

Miley loves Britney

Miley Cyrus is helemaal weg van Britney Spears. De girl zat vooraan bij een concert van Britney en ze heeft de hele avond staan schreeuwen, zingen en dansen. Miley zat nogal centraal, dus dat is niet onopgemerkt gebleven. She came in like a wrecking ball!

Beyoncé is Anna’s queen

Anna Kendrick is obsessed met Queen B. Duh! Maar op een feest waar Beyoncé ook was probeerde Anna professioneel over te komen, waardoor ze recht langs Beyoncé liep en niet hoorde dat Bey haar riep! Damn, Anna! Gelukkig voor haar heeft ze Beyoncé later wel ontmoet en Anna zei dat ze super nice tegen haar was.

https://www.instagram.com/p/jsA-x8Kdaj/

Emma meets fave Céline

In de Jimmy Kimmel show vertelde Emma Watson over haar ontmoeting met zangeres Céline Dion op de set van Beauty and the Beast. ‘Mijn ouders weten niet zoveel van Hollywood en celebs af, maar mijn moeder en ik luisteren in de auto altijd naar Céline. Ik wist dat mijn moeder gek ging worden als ik vertelde dat ik Céline ontmoet heb.’ Funny!

Beeld: Instagram @annakendrick47), YouTube, BrunoPress, Twitter (@ArianaGrande).

LEES OOK: