Veel famous peeps zijn hun carrière ooit begonnen in de reclamewereld, maar ook nu shinen ze nog weleens in een commercial!

One Direction

Toen de boys nog together waren deden ze mee in een commercial voor Pepsi samen met de American football-speler Drew Brees. Het is té grappig.

Een jaartje later maakte de boys nog een reclame, dit keer voor Toyota, maar toen Zayn de band verliet, moesten ze een nieuwe vid maken. Check hier de twee verschillende versies!

Justin Bieber

Justin heeft super succesvolle carrière, maar ook hij maakt nog steeds reclames. Onder andere voor zijn parfumlijn. De mannen gillen in de clip als échte tienermeisjes.

Taylor Swift

Wij dansen altijd mee met Taylors songs, maar ook Taylor gaat los op nummers van haar fave artiesten. In deze reclame voor Apple Music danst ze alsof er niemand kijkt.

Selena Gomez

Toen Selena nog bij Disney Channel zat, had ze een reclame gemaakt voor Celebrity Water en hierin kwam een imaginary vogel voor. Beetje gek, maar wel heel grappig.

Vorig jaar maakte ze ook een spotje voor New Verizon. In dit filmpje zegt ze tegen een boy dat hij haar song steeds op nieuw moet afspelen.

Ariana Grande

Save the best for last! Ook Ariana maakte een commercial voor T-Mobile. Hierin wordt ze uit een auto gezet. Oops!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress