Dat iemand zijn rijbewijs heeft, wil niet altijd zeggen dat die persoon een amazing driver is. Sommige celebs zijn echt drama’s achter het stuur!

Justin hates everyone

Justin Bieber is hot AF en hij kan goed zingen, maar autorijden ging hem vroeger niet al te best af. In zijn boek First Step 2 Forever: My Story vertelt Justin over zijn rijexamen. Hij haalde zijn theorie-examen maar niet en na een van de keren dat hij gezakt was, begon hij naar random drivers ‘I hate you’ te schreeuwen. Oops.

driver

Robert is a dangerous driver

Danger alert! De Twilight-hunk Robert Pattinson weet eigenlijk niet hoe hij moet rijden, maar toch scheurt hij door de straten van Los Angeles. Ondanks dat hij rijdt, vindt hij het wel ‘terrifying’.

driver

All she wants for Christmas is…

Een rijbewijs! De All I Want For Christmas Is You zangeres Mariah Carey was vroeger een gevaar op de weg. Mariah is drie keer (!) gezakt voor haar rijexamen. Eventually heeft ze haar rijbewijs gelukkig wel gehaald. But still, not a good sign!

driver

Kendall failed on TV

Kendall Jenner is niet per sé een slechte driver; ze zakte voor haar rijexamen in het programma Keeping Up With The Kardashians (best awkward). Haar tweede poging was wel een succes! Een keertje zakken valt nog mee, compared to the others!

driver

Ed is lucky

Ed Sheeran kan niet rijden en hij zegt geen tijd te hebben voor rijlessen. Hij wil het wel heel graag leren. Duh! Als je altijd overal heengereden wordt door je privéchauffeur, snappen we dat wel, Ed. Lucky you!

driver

Emma really sucked

Emma Roberts pakte het allemaal niet zo goed aan vroeger. Ze zakte voor haar rijexamen, toen verliep haar theorie-examen en toen zakte ze wéér voor haar theorie-examen (dat ze dus opnieuw moest doen). Wow, Emma. Great job, haha!

driver

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Een auto heb je misschien nog niet nodig, maar kleding altijd!

Shop hier!

[shoppable_snippet id=1cad]

LEES OOK: