Onze fave superstars verdienen bakken met geld. Ze geven hun geld uit, maar sommigen spenden hun money ook aan anderen; ze geven het aan goede doelen. Some celebs zijn wel heel erg vrijgevig! How sweet.

Taylor Swift

Taylor is een van de meest vrijgevige celebs die er is. Ze kocht een paar dagen geleden een huis voor een trouwe fan. De fan, genaamd Stephanie, is zwanger en omdat haar huis onveilig werd verklaard, stond ze zomaar op straat. De moeder van Stephanie vroeg Taylor of ze haar dochter in het zonnetje wilde zetten tijdens een concert. Nooit had Stephanie verwacht een huis van Taylor te krijgen! Dat is echt amazing, Taylor! Tay besteedt sowieso erg veel tijd aan haar fans. Zo mocht een zieke fan FaceTimen met Taylor en doneerde ze vijfduizend dollar aan een andere fan die haar zus verloor.

Tay doneert al jaren geld aan goede doelen. Alle opbrengsten van haar song Welcome to New York gingen naar scholen in New York. Verder doneerde Taylor een miljoen dollar (!) aan de slachtoffers en nabestaanden van de overstroming in Louisiana een aantal jaren geleden. Girl, you’re amazing!

Justin Bieber

Justin is momenteel bezig met het verkopen van een schilderij. De opbrengst wil hij doneren aan de slachtoffers van de bosbranden in Californië.

Selling this painting I did called “Calvary” ALL PROCEEDS GO TO WILDFIRES IN CA

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Verder bracht Biebs de afgelopen jaren meer dan tweehonderd kinderwensen in vervulling en daarvoor kreeg hij in 2014 de Champ of Charity Award. So sweet, Justin! Een aantal jaren geleden doneerde hij 545.000 aan AIDS onderzoek en hij doneerde de opbrengst van zijn Ferrari aan een goed doel.

Miley Cyrus

Ook al heeft Miley veel kritiek over zich heen gekregen, ze is altijd bezig met anderen. Ze richtte de Happy Hippie Foundation op, die hulp bied aan dakloze jongeren. Ze geeft voor die jongeren onder andere concerten in haar achtertuin. Hoe leuk is dat?!

Na de aardbeving in Haïti bezocht Miley die plek een aantal keren om de kinderen te steunen. Ze veilde haar jurk die ze tijdens de Grammy’s droeg om de opbrengst te doneren aan Haïti. En net als Justin doneerde Miley aan het AIDS onderzoek, maar liefst vijfhonderdduizend dollar! Miley, you’re so kind!

Demi Lovato

Demi wordt door veel mensen geliefd om haar persoonlijkheid. Ze is ook echt sweet AF. Dat bleek al in 2011 toen ze een miljoen dollar (!) doneerde voor het herstel na de aardbeving in Japan. Buiten dat belachelijk grote bedrag was ze ook een van de eersten die geld doneerde. Dat is echt amazing!

money

Naast haar drukke zangcarrière houdt ze zich bezig met jongeren met psychische problemen. Demi kreeg een paar jaar geleden te horen dat ze zelf een psychische stoornis heeft en sindsdien helpt ze anderen door geld in te zamelen en er voor ze te zijn. Zo lief!

Beeld: Giphy, Instagram, BrunoPress.

Ben je net als onze girlcrushes ook zo’n fashionlover?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=189d]

LEES OOK: