baby

Celebs who tried to hide their baby

Kylie Jenner stond erg in de spotlights vanwege de zwangerschap-roddels. Meer celebs hebben geprobeerd hun zwangerschap te verbergen.

 

P!NK tried

De So What zangeres was in 2010 zwanger en ze deed er alles aan om haar baby te verbergen. Toch besloot ze om erover te praten in de EllenDeGeneres show, omdat ze voor deze baby een miskraam had. Super sad. Helaas was het nieuws al gedeeld voordat P!NK de kans kreeg om het zelf te vertellen. Haar man had het verteld aan een showhost van een ander programma en die host tweette P!NK om haar te feliciteren met de baby. Such a shame! De baby is gelukkig gezond geboren!

baby

Kims second baby!

Kim Kardashian had er geen moeite mee om alle ins en outs van haar eerste kindje, North, te delen. Daar heeft ze wel een lesje van geleerd, want de zwangerschap van haar tweede baby probeerde ze zo goed mogelijk te verbergen. Kim bevestigde geen van de roddels en pas na vijf maanden maakte ze via Twitter bekent dat ze al bijna een half jaar zwanger was. Well done, girl!

baby

Adele succeeded!

De Hello zangeres Adele heeft er echt veel aan gedaan om haar baby te verbergen. Gedurende haar zwangerschap droeg ze altijd zwarte en andere donkere kleuren kleding. Ook droeg ze losse jurken, zodat het niet opviel dat ze een babybuik kreeg. In de tijd dat ze zwanger was, kwam ze liever niet in de buurt van camera’s. That makes sense! Als je probeert je baby te verbergen dan zijn foto’s op het internet niet echt de manier!

baby

A little more about Kylie

Kylie Jenner moet bijna wel zwanger zijn. De girl is meerdere keren gespot door de paparazzi en op de foto’s die zij gemaakt hebben is een groot verschil te zien tussen Kylie nu en Kylie een paar maanden geleden. De girl wil niet meer op foto’s en ze post al sinds september geen foto’s met heel haar lichaam erop. Ook werd ze een paar dagen geleden gespot in het ziekenhuis, ze zou ingecheckt hebben om te bevallen. Hmm… We zullen zien!

baby

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Houd jij ook van oversized kleding?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=1b35]

LEES OOK:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij doen om je baby te verbergen?

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: misschien beter om te checken wat je schrijft want bij Kylie staat dat jullie niet weten dat ze is bevallen door te zeggen we zullen zien. maar dat kind is al bijna 2 maanden oud ofzo. en dit is al een tijdje bekend
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen