Celebs verrassen fans in het ziekenhuis

Het is geen pretje om in het ziekenhuis te liggen. Maar, wat als je fave celeb je komt verrassen? Deze sterren waren zo lief om hun fans te bezoeken in het ziekenhuis. Pak je doos tissues er alvast bij!

Tom Holland

Tom Holland bezocht het Children’s Hospital in Los Angeles in zijn Spider-Man pak. Hier ontmoette hij zieke fans die in hun bed lagen. Tom laat zijn pak zien en doet zelfs een paar trucjes voor de kids. Cool!

Chris Hemsworth & Tom Hiddleston

Wat is beter dan één superheld? Een hero en een villian of course! Thor en Loki verraste dappere kids in het Lady Cilento Children’s Hospital in Australië. De echte helden waren natuurlijk de kinderen. Check hoe Loki wordt gesmasht door deze stoere boy!

Miley Cyrus & Liam Hemsworth

De achtjarige Julia heeft een agressieve vorm van kanker en ligt daarom in het ziekenhuis. Ze is groot fan van Miley en zingt The Rainbow Connection van The Muppet Movie voor haar en Liam. So sweet! Miley vindt het zo mooi dat ze ervan moet huilen. ‘Als je meedeed aan The Voice, was ik gelijk omgedraaid!’, vertelt ze.

Ariana Grande

Bij de aanslag tijdens het concert van Ariana in Manchester vielen veel doden en gewonden. Voordat ze optrad op One Love Manchester bezocht ze fans die nog in het ziekenhuis lagen. We hebben zoveel respect voor deze girl!

https://www.instagram.com/p/BU2y_WvlAbd/

It’s sweaterweather!

[shoppable_snippet id=1bc0]

 

LEES OOK

Beeld: Instagram (@chrishemsworth, @arianagrande), YouTube.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van wie zou jij een ziekenhuisbezoek willen?

 • evita.0
  Evita ArianatorFam
  Reactie: Turlijk van Ariana Grande <3
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Justin Bieber
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen