rehab

Stars who have been to rehab

Selena Gomez is in een kliniek behandeld voor haar depressie. Er zijn meer celebs die in het verleden in rehab gingen voor hun problems.

Zac kon de stress niet aan

Veel peeps weten niet dat Zac Efron in een kliniek zat. De High School Musical star was verslaafd aan cocaïne en alcohol en zat daarom vijf maanden in een afkickkliniek. Hij begon drugs en drank te gebruiken omdat hij het erg moeilijk had met zijn sociale leven.  ‘Mijn problems hadden niets met werk te maken, ik had meer moeite met het leven buiten werk om. Overal waar ik kom, is pers. Ik heb veel dagen opgesloten in mijn huis doorgebracht en geprobeerd om niet door te draaien.’ Heftig, Zac. Maar alles gaat nu goed met je en daar gaat het om!

rehab

Demi had veel problems

Demi Lovato heeft het zwaar gehad tijdens haar tienerjaren. in 2010 zat ze drie maanden in een kliniek. De zangeres gebruikte drugs en ze had een eetstoornis. Ook sneed ze haarzelf… Pff, heavy… Volgens een bron realiseerde Demi dat ze problemen had toen ze haar band en friends uitnodigde voor een diner bij haar thuis. Na het eten gingen ze feesten en dat mocht niet van haar management. Het management kwam er achter en Demi dacht te weten wie haar verraden had. De dag erna viel Demi het meisje van wie ze dacht dat het de verrader was, aan. Vanaf dat moment realiseerde ze zich dat het niet zo verder kon. Ze ging op zoek naar hulp voor haar emotionele toestand, niet om af te kicken (want ze was niet verslaafd). Wow!

rehab

Kale Britney

Misschien herinner je je Britney Spears haar depressieve fase nog wel! Ze scheerde haar hoofd kaal en ging aan de drugs. Dit was het gevolg van haar scheiding met Kevin Federline. ‘Ik denk dat ik door alles wat er gebeurd is, erg in shock was. Ik geef toe dat ik helemaal de weg kwijt was.’ Ze schreef een brief waarin ze haar acties verantwoordt. Ook bedankte ze haar fans omdat de meeste fans haar gesteund hebben. Dat is dan wel weer sweet!

rehab

Kesha had eetissues

Zangeres Kesha ging in 2014 naar een kliniek. De girl had een flinke eetstoornis. Ze wilde niet meer eten en ze dacht zelfs dat ze het niet meer kon! ‘Ik kreeg gewoon geen eten naar binnen. Bij alles wat ik wilde eten dacht ik dat ik het gewoon niet kon. Ik vond mezelf dik en ik was bang dat het kleinste hapje eten me nog dikker zou maken.’ Aw, girl… Je bent pretty zoals je bent! Gelukkig ben je er overheen gekomen.

rehab

Scott wil een goede vader worden

Scott Disick, ex van Kourtney Kardashian, moest ook in rehab. Hij was verslaafd aan alcohol en drugs en hij had door dat het tijd was om te veranderen. Hij ging in 2015 naar de afkickkliniek omdat hij een zo goed mogelijke vader voor zijn (drie) kinderen wilde worden. Hopelijk is hij nu een betere dad dan eerst. Want als we kijken naar hoe hij Kourtney behandelde, valt er nog veel winst te behalen!

rehab

Beeld: Giphy, BrunoPress.

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begrijp jij de celebs?

Gerelateerde artikelen