cheater

5x cheating scandals!

Het eind van een relatie kan komen door verschillende reasons. Een bekende oorzaak is vreemdgaan. Een aantal celebs kunnen ook Deze celebs zijn echte cheaters!

Was Zayn cheating?

Zanger Zayn Malik werd in 2016 beschuldigd van vreemdgaan. Hij was toen en is nu nog steeds samen met model Gigi Hadid. Volgens (een deel van zijn) fans zou Zayn met een onbekende girl vreemd zijn gegaan. Back in 2016 begon hij twee random girls te volgen op Instagram. Een expose-account lekte screenshots wat zogenaamd een gesprek tussen Zayn en een van die meiden zou zijn. Of dat zo is, weet niemand. Alles is inmiddels verwijderd en de ‘bewijzen’ zijn ook niet erg onvertuigend. Gigi en Zayn hebben hier nooit op gereageerd en aangezien ze nog steeds together zijn, zal er wel niets aan de hand geweest zijn!

cheater

Kourtneys ex is a jerk

Scott Disick, Kourtney Kardashians ex-boyfriend, staat waarschijnlijk bovenaan op de zwarte lijst van de familie Kardashian. Kourtney en Scott waren zo’n tien jaar samen, waarin Scott genoeg verpest heeft. Terwijl Kourtney thuis voor de kids zorgde, was Scott in Frankrijk aan het chillen met zijn ex… Dat is echt een scandal! Dat is nog niet eens zijn ergste crime. Hij vergat in 2016 de verjaardag van zijn eigen dochter!!! En btw, hij nam zijn nieuwste girlfriend mee naar de plek waar hij Kourtney voor het eerst ontmoette… Dat kan je echt niet maken, hoor! Scott, je bent een huge jerk.

cheater

Kristen’s a huge cheater

De Twilight actrice Kristen Stewart was niet alleen een couple met Robert Pattinson in de Twilight-reeks, maar ook in RL. Dat maakte ze obviously #goals! Kristen is wel verantwoordelijk voor het einde van de relatie. Ze ging vreemd met Rupert Sanders, de producer van Snow White and the Huntsman, een film waarin Kristen sneeuwwitje speelt. And to make things even worse: Rupert was getrouwd (én hij is negentien jaar ouder dan Kristen)!!! Hoe kun je nou nog vreemd willen gaan als je freakin’ Robert Pattinson datet? Such a shame… Je mag altijd bij ons uit komen huilen hoor, Robert! Nog. Steeds.

cheater

Iggy’s cheating hubby

Het verhaal van rapster Iggy Azelea en haar ex en basketballer Nick Young is een bijzondere. De ophef tussen Iggy en Nick begon toen een vriend van Nick een video postte waarin Nick zei dat hij vreemdging. De basketball-boy zei dat het een grapje was en Iggy geloofde hem. Toch werd ze door dat filmpje wantrouwend.. Een aantal maanden later gingen Iggy en Nick alsnog uit elkaar nadat Iggy op bewakingscamera’s zag dat Nick stiekem vrouwen meenam naar huis. Rude! We get you, Iggy.

cheater

Beyoncé’s marriage issues

Queen B is al jaren getrouwd met rapper Jay-Z. Ze hebben samen drie kids. In Bey’s album Lemonade zette ze de spotlights op haar huwelijk met Jay-Z. Jay-Z’s album 4:44 wat later uitkwam, zat vol met excuses en verwijzingen naar Beyoncé. De rapper gaf nooit toe vreemd te zijn gegaan, tot een paar maanden geleden. Beyoncé was right; tijdens hun huwelijk is Jay-Z vreemdgegaan. Het lijkt erop dat ze dat hoofdstuk hebben afgesloten, want de twee zijn nog steeds getrouwd en ze hebben drie gorgeous baby’s.

cheater

Beeld: BrunoPress, Giphy.

Heb je van deze juicy stories zin gekregen om te shoppen?

Go ahead!

[shoppable_snippet id=1b1e]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie vind jij de grootste cheater?

Gerelateerde artikelen