Kun jij ook niet zonder Twitter, Instagram en Facebook? Then you will be shocked! Deze celebs hebben geen social media!

Jennifer Lawrence

The Hunger Games actrice maakt geen gebruik van Twitter. ‘Ik ben niet goed met mijn phone of technologie. Ik kan mijn e-mails niet eens bijhouden, laat staan Twitter.’ We can help! J. Law heeft wel een Facebook-account, maarreh die wordt alleen gebruikt voor het promoten van haar nieuwe films en voor public statements.

social media

Kristen Stewart

Kristen Stewart AKA Bella van Twilight heeft betere dingen te doen dan het gebruiken van social media. Ze heeft no time voor Twitter trolls en wil ze ook niet de kans geven om rude tegen haar te zijn… Heel smart!

social media

Daniel Radcliffe

De Harry Potter acteur gebruikt geen social media, omdat het alles een stuk makkelijker maakt. ‘Als je non stop op Twitter vertelt wat je aan het doen bent, wordt je niet serieus genomen als je vraagt om privacy!’ Maybe magic can change his mind?

social media

Emma Stone

De La La Land actrice vindt het niet important wat er online over haar wordt gezegd. Het is het ‘need to be liked’ wat haar niet aantrekt. De Oscarwinnares maakt al sinds 2013 geen gebruik meer van social media, omdat haar account toen werd gehackt door een internet troll… heftig!

social media

Scarlett Johansson

De Marvel superhero vindt niets erger klinken dan het delen van details uit haar everyday life. That’s clear!

social media

Beeld: Brunopress, Giphy. 

LEES OOK: