blazers

Copy the celeb: Fashionista Anna Nooshin

De knappe Anna Nooshin is een écht stijlicoon. Ze weet ons altijd te impressen met haar trendy outfits. Shop nu deze toffe herfstlook van Anna Nooshin en zie er net zo fashionable uit als the girl herself.

Cozy herfstjas

Met deze warme coat ben jij herfstproof en zijn alle ogen zeker weten op jou gericht, girl! Shop deze beige jas voor € 89,99 bij ASOS.

Image 10


Mom jeans zijn hip

Momjeans kan je bij alles leuk combineren en Anna Nooshin is een megafan van dit model. Je kunt de broek, net als Anna cute combineren, maar je kunt hiermee ook een stoere outfit rocken. Kortom: met dit item kun je alle kanten op. Scoor ‘m nu voor €45.95 bij NA-KD.

Image 11

Basic but still cute

Je trekt de aandacht natuurlijk al met die stoere coat van je, dus is het beter om je top lekker basic te houden, zodat je outje niet te messy wordt! Shop jouw basic, witte top voor €7,- bij Boohoo.

Image 12

Kleine witte mini bag

Met deze eyecatcher steel jij de show. De tas is perfect voor je phone, pasjes en lipgloss . Deze bag kan je kopen voor € 27,99 bij ASOS.

Image 13

Bruine instappers

Deze shoes passen perfect bij je outfit en zijn ook nog eens een stuk goedkoper dan de shoes van Anna Nooshin. Shop nu een vergelijkbaar paar schoenen bij de Van Haren voor € 24,99.

Image 14

Check ook de outfits van:

Beeld: Instagram @annanooshin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen