vonneke bonneke

Copy the celeb: influencer Vonneke Bonneke

Vind jij Vonneke Bonneke ook zo grappig? Nou wij ook! De girl heeft niet alleen humor, maar heeft ook nog eens een toffe stijl. Wil jij er net zo uitzien als deze girl? Shop dan snel haar look.

Little black dress

Ieder girl moet een zwart jurkje in haar kast hebben hangen. Deze mouwloze jurk met split en polokraag ziet er supersexy uit en laat je figuur mooi naar voren komen net als bij Vonneke! Je kunt hem shoppen bij ASOS voor €34,95.

Image 11

Zwart, gebreid vest

Ja, het is heel koud en we laten je echt niet over straat lopen met een mouwloze jurk! Om je nog een beetje warm te houden deze dagen kun je er een lekker warm, gebreid vestje overheen dragen. It looks cute! Je haalt deze bij NA-KD voor €45,99.

Image 12

Sandalen met strikbanden

Deze sandalen met hak en strikbanden zijn nu superpopulair en net als Vonneke kun jij stralen in deze prachtige shoes. Je hebt ook nog eens geluk dat de hakken zijn afgeprijsd van €45,99 (afgeprijsd) naar € 22,70. Haal ze snel bij ASOS, girl!

Image 13


Zilveren ring

Jij steelt de show al met je outje dus is het mooier als je je accessoires zo minimalistisch mogelijk houdt. Een simpele, zilveren ring is dus voldoende! Check deze ring van €14,90 nu bij The Little Green Bag.

Image 14

Schouderbag

Oké, je hebt misschien niet het geld om een Pradatas te halen, maar gelukkig kun je bij Duifhuizen een look-a-like bag scoren van Guess voor een iets betere prijs van €119,-. Get that bag, girl!

Copy ook:

Beeld: Instagram @vonnekebonneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen