COPY THE CELEB: Joy van Beautynezz

Joy heeft een superleuk YouTube-kanaal, genaamd Beautynezz. Hier deelt ze haar passie voor fashion en beauty en ze houdt van knutselen. De girl ziet er altijd on fleek uit en dat willen wij ook wel!

Leren jurkje

Het leren jurkje dat Joy aanheeft, is stoer en cute tegelijk. Bij de webshop NA-KD.com hebben wij een soortgelijk jurkje gevonden. Je shopt ‘m voor €78,95.   

Witte bloes

De girl heeft haar jurkje gecombineerd met een leuke,witte bloes met uitlopende mouwen. Natuurlijk kunje dit ook met andere leuke tops combineren, maar wij hebben er eentje gevonden die op die van Joy lijkt bij ASOS. Je shopt ‘m voor €16,99.

Riem

De riem van Joy is van het merk Gucci. Dit is een vrij duur merk en daarom hebben wij een goedkopere variant voor je uitgezocht. Deze shop je bij Stradivarius voor maar €7,99!

Tasje

Het schattige tasje dat de girl in haar hand heeft,is vierkant van vorm. Bij Mango heb je deze leuke vierkante bag in het zwart met krokodillenleer. Hij is nu in de uitverkoop voor €19,99.

Trendy socks

Het is totally trendy om leuke, opvallende sokken te dragen die boven je schoenen uitkomen. Joy doet dit ook en het ziet er super fashionable uit. NIK&NIK heeft ook zulke sokken en die zijn maar €14,99.

Schoenen

Joy styled de look met een paar coole, simpele Converse-gympen. Deze kosten €65,- op de Converse-site.

Scrunchie

Een scrunchie maakt je outfit een stuk leuker. Joy heeft een oudroze, velvet scrunchie om haar pols en het is absolutely cute! Bol.com verkoopt een soortgelijke voor maar €3,37.

 

Beeld: Instagram, ASOS, NIK&NIK, Converse, NA-KD, Mango, Stradivarius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen