Maddie Ziegler

Copy the celeb: Maddie Ziegler

Madison Nicole Ziegler a.k.a. Maddie Ziegler is pas 17 jaar oud, maar nu al danseres, actrice en model. Op haar Instagram deelt ze superleuke foto’s van haar outfits, dus wij probeerden een look voor je na te maken!

Crop top

Maddie heeft een witte crop top aan en wij hebben een look-a-like voor je gevonden! Dit topje is een echte must have voor in je kast en super easy om te combineren. We like it! Je shopt het topje voor €21,99 bij ASOS.

Stoere jeans

De pretty girl heeft een stoere mom jeans met een scheur aan. Altijd goed, right? Deze broek is niet helemaal hetzelfde, maar hij komt aardig in de buurt! Je shopt de jeans voor €19,99 bij Stradivarius.

Tie dye Maddie Ziegler

Maddie heeft een superleuke tie dye-blouse over het witte topje aan, maar wij konden niet precies dezelfde vinden. Wel hebben we een supertoffe blauwe tie dye-blouse gevonden. We are obsessed! Je shopt de blouse voor €29,99 in de sale bij ASOS.

Dr. Martens

Om de outfit nog wat stoerder te maken, heeft Maddie de outfit gecombineerd met lage Dr. Martens. Mocht je nou niet van lage Dr. Martens houden, kun je altijd voor hoge gaan of een andere sneaker! Je shopt de schoenen voor €169,- bij About You.

Socks

Maddie heeft hoge witte sokken aan, gedurfd! Mocht dit niet helemaal jouw ding zijn, kun je de sokken natuurlijk altijd weglaten. Alles is mogelijk! Je shopt de sokken voor €4,99 bij ASOS.

Lees ook:

Beeld: Instagram @maddieziegler, ASOS, About You, Stradivarius

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen