Screenshot 20201016 112458 Instagram

Copy the celeb: Molly-Mae Hague

Yeah! Love Island-ster Molly-Mae Hague heeft een goede fashionstyle en met deze outfit zie jij er fashionable uit voor een casual avondje uit. Met deze outfit impress jij je crush sowieso tijdens jullie date. <3

Cute croptop

Mocht je nog geen basic croptop in je garderobe hebben, dan is dit het perfecte moment om er eentje aan te schaffen. Shop deze katoenen croptop in de mooie kleur beige voor € 11,49 bij ASOS.

Image 1

Stoere leren broek

Molly-Mae Hague is echt megáfan van leren broeken! Deze leren broek matcht perfect bij de top hierboven. Je kunt de broek net als Molly stoer combineren, maar je kunt hiermee ook een classy outfit rocken voor een datenight met bae. Kortom: met dit item kun je alle kanten op. Scoor ‘m nu voor €62,95 bij NA-KD.

Image 2

Your own designer bag

Om je outfit compleet te maken kan een schoudertas niet ontbreken. Louis Vuitton is misschien een beetje hoog gegrepen, maar je kan wel een look-a-like bag scoren. Check nu deze trendy bag van Guess. Deze is verkrijgbaar bij Duifhuizen voor €76,00. Love it! <3

Image 3

Golden Bangle

Je look verdient ook wel een oppepper met een échte eyecatcher. Een simpele, maar toch stoere golden bangle staat hartstikke classy bij je outfit. Gelukkig heeft My Jewellery enorm veel leuke armbandjes en kun je die shoppen bij The Little Green Bag voor €24,95. Cute!

Image 4

Golden bedelarmband

Een armband is misschien niet genoeg en net als Molly-Mae wil jij wel de show stelen met je outfit. Dus als finishing touch draag je nog een armband die lekker shinet Ook deze kan je shoppen bij The Little Green Bag voor €39,-. Ready to go!

Image 5

Check ook de outfits van:

Beeld: Instagram @mollymaehague

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen