gigi hadid

Copy the celeb: Supermodel Gigi Hadid

Brrr… Het is koud weer en je kunt nergens heen. Die ene keer dat je naar de supermarkt loopt, wil je toch opvallen en dat kun je doen met deze look van supermodel Gigi Hadid! Copy nu de outfit van deze babe en zie er net zo cool uit als de girl herself.

Oranje blazer

Straal met deze oranje blazer en look like Gigi. De kleur is lekker fel dus daardoor val jij extra op, girl. Shop hem nu bij ASOS voor €35,99.

Image

Bijpassende broek

Deze pantalon met gesp is chique en past perfect bij je blazer. We love it! Deze kun je ook vinden bij ASOS en de broek is zelfs afgeprijsd naar €14,70. Wacht niet langer en koop hem snel, hihi.

Image 1

Basic white tee

Houd de top onder je blazer lekker basic en kies voor de kleur wit om de look fresh te houden. Je wil dat alle ogen zijn gericht op je blazer! De basic, witte T-shirt kun je halen voor €14,95 bij NA-KD.

Image 2

Toffe sneakers

Gigi heeft hele toffe sneakers aan van het merk Reebok. Nu hebben de sneakers van Gigi een oranje zool, maar wij hebben dezelfde schoen gevonden met meer kleurtjes. Zo heb je van alles wat en blaas je iedereen omver op straat. Wil jij deze hebben? Kijk dan eens bij Sarenza, want daar kun je deze toffe shoes halen voor € 83,90.

Image 3

Copy ook:

Beeld: Instagram @gigihadid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen