Internationale anti-pestdag: 5 celebs die werden gepest

Het is supervervelend als je gepest wordt. Het is niet oké om zelf iemand te pesten. Vandaag is het de internationale anti-pestdag, dus extra aandacht voor pesten, de slachtoffers, pestkoppen, meelopers en omstanders.

Sommige celebs hebben vroeger problemen gehad met pestkoppen. Dus word je gepest: zij zijn het levende bewijs dat het echt wel goed kan komen. Niemand moet jou neer kunnen halen!

Demi lovato

Demi is misschien wel de meest gepeste celeb van dit lijstje. Nadat ze ooit eens uren lang was opgesloten in de wc op school, waren haar ouders er klaar mee. Ze haalden haar van school af… ‘Ik werd een hoer genoemd en ze zeiden dat ik dik en lelijk was. Ik had er nooit naar moeten luisteren, maar het raakte me in mijn hart en het deed pijn.’

demi lovato pesten

In 2013 heeft de girl een boek uitgebracht: Stayin’ strong: 365 days a year. Hierin vertelt ze over haar weg naar gezondheid en herstel. Op dit moment vertegenwoordigt Demi de anti-pest organisatie PACER en heeft ze net haar nieuwe liedje No Promises uitgebracht.

Selena Gomez

De nieuwe serie die  Selena heeft geproduceerd is net uit en is nu al een hit! 13 Reasons Why gaat over een meisje dat zelfmoord pleegde nadat ze door verschillende mensen werd gepest. Wist jij dat Selena vroeger ook werd gepest? ‘Mijn klasgenootjes pestten mij omdat ik klein was. En ze noemden me lelijk. Ik heb hoorde nooit bij een groep en dat maakte me heel erg onzeker en ik was verlegen.’ Je kunt de serie zien op Netflix.

LEES OOK: Selena Gomez’s serie 13 Reasons Why verbreekt record!

Kijk haar nu! Sellers is op dit moment één van de grootste sterren van de wereld. Ze zet zich nu ook in voor anti-pest groepen!

Rihanna

Wij vinden Rihanna een echte bad ass, maar vroeger werd ze gepest. Toen ze jonger was, werd ze gepest om haar huidskleur. Ze had namelijk een wittere huid dan de andere kinderen in haar klas en hierdoor werd ze vaak ‘blanke’ genoemd. Naarmate RiRi ouder werd, werden de pesterijen eigenlijk alleen maar erger.

Toch voelde Rihanna zich nooit een slachtoffer. Ze heeft het gevoel dat de pesterijen een voorproefje waren om haar hard te maken in de muziekwereld. Wow! ‘Dit is iets wat ik jullie allemaal wil meegeven, geef de hoop nooit op en laat je niet uit het veld slaan door de pesters.’

LEES OOK: Let’s get acoustic: Rihanna

Miley Cyrus

Woah… Toen Miley jong was, had ze te maken met een Anti-Miley club. De meisjes uit die club gingen heel ver. Zo sloten ze de girl op tijdens lessen en daagden haar uit tot vechten. ‘Dat waren grote, sterke meiden en ik was klein en dun. Ze sloten mij op, bijvoorbeeld in de wc. Het was verschrikkelijk. Ik bonkte op de deur totdat mijn vuisten pijn deden. Niemand hielp.’

Ondertussen is Miley een supersterke vrouw geworden!

Shay Mitchell

Wist jij dat Shay vroeger werd gepest om haar uiterlijk. Say what? Omdat ze er anders uitzag dan de rest van de mensen in haar buurt, had de girl veel moeite met het accepteren van haar uiterlijk. Het was zelfs zo erg dat Shay op school haar lunch op de wc at. Ze droeg gekleurde lenzen en bleef zoveel mogelijk uit de zon om bleek te blijven en er dus niet Aziatisch uit te zien!

LEES OOK: Troian was onzeker over haar rol in Pretty Little Liars

‘Als jij ergens in gelooft, dan kun je dat waarmaken. Luister niet naar anderen, maar volg je eigen pad.’ Shay wil nu graag een voorbeeld zijn voor meisjes die niet zo goed in hun vel zitten en hen bewijzen dat hun dromen wél uit kunnen komen.

CHECK OOK: Test it: welke hairdo rock jij?

Meer weten over de ‘Dag tegen pesten’?

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen