janel parrish

Dancing with the Stars (Deel 2)

In deel 1 kon je al de geweldige dansmoves zien van onder ander Zendaya en Kim Kardashian. Maar veel meer van onze faves hebben meegedaan!

Cody Simpson

Seizoen 18, negende plek
Cody heeft awesome moves als hij op het podium staat en deze kon hij ook op tv laten zien tijdens de show. Hij moest helaas de show al na de vierde aflevering verlaten.

Janel Parrish

Seizoen 19, derde plek
Nog een Pretty Little Liars-star! Sasha doet op dit moment mee aan de dansshow, maar Janel (Mona) ging haar al voor. Fun fact: ze danste in de show op de titelsong van PLL. Nice!

Riker Lynch

Seizoen 20, tweede plek
De oudste Lynch broer heeft ook meegedaan aan de show. Hij liet elke week een mooie dans zien. Uiteindelijk werd hij tweede. Maarreh, herken jij hem terug in deze clip?

Normani Kordei

Seizoen 24, derde plek
Vorige seizoen van Dancing With the Stars deed Fifth Harmony girl Normani mee. Ze kwam in de top drie terecht. Dat kwam vast en zeker door haar lieve bandgenoten. Check hier het optreden waar de girls bij zongen!

Sasha Pieterse

Seizoen 25, TBA
Op dit moment doet Sasha van PLL mee aan het programma. We weten nog niet waar ze gaat eindigen. Maar volgens ons kan ze het zeker winnen! Van ons krijg ze allee maar tienen!

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie vond jij het mooist dansen?

Gerelateerde artikelen