fanclub miley cyrus niall horan shay mitchell

De celeb-fanclub van Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown AKA Eleven is a-ma-zing in Stranger Things! No wonder dat de girl een grote fanclub heeft. Zelfs celebs zijn obsessed met de actrice. Maarreh, wie zijn nou eigenlijk de biggest fans?

Lea Michele

Toen Glee-actrice Lea Michele en Millie elkaar ontmoetten op de Emmy’s, wilde Lea heel graag samen op de pic. Alleen moest ze wel bukken, omdat ze veel langer is! Of course zette Michele de foto op haar Instagram. ‘Deze meid… Het was zo lovely om je te ontmoeten!’, schreef ze.

https://www.instagram.com/p/BKdmvzDAhwB/

Niall Horan

Niet alleen jij, maar ook Niall Horan is obsessed met Stranger Things. Nadat hij alle episodes had gekeken, tweette hij hierover. Millie couldn’t believe it en bedankte hem natuurlijk meteen. ‘Loved it! Gefeliciteerd schat, je was geweldig!’, schreef hij terug.

Maddie Ziegler

Maddie Ziegler is niet zomaar een fan, ze is Millie’s BFF! De twee leerden elkaar kennen backstage bij So You Think You Can Dance in 2016. Sindsdien zijn de twee superclose. Tijdens The Ellen Show vroeg Ellen naar hun friendship. ‘Ze is m’n beste vriendin!’, vertelde Millie. Awww!

https://www.instagram.com/p/BNGQU_BhPS8/

Drake

Rapper Drake maakt de coolste dingen mee: zijn Instagram staat er vol mee! Maar één van zijn hoogtepunten was probably de keer dat hij Millie ontmoette. Samen met de girl deed hij de Eleven-pose. Watch out!

Hawkins Very Own

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

Miley Cyrus

Millie was vroeger supergroot fan van Hannah Montana! Enneh, guess what? Ook Miley Cyrus is obsessed met Millie! Tijdens de MTV VMA’s ontmoetten ze elkaar. Op Twitter deelde Mill een foto, waarop Miley weer reageerde met ‘Love you too Milllllz!’

https://twitter.com/mileycyrus/status/902252706479300609

Shay Mitchell

Pretty Little Liar Shay Mitchell was shocked toen ze Millie tegen het lijf liep op de afterparty van de Golden Globes in 2017. Het hoogtepunt van de avond? Duh, haar ontmoeting met Millie of course!

Highlight of the evening… meeting this one! @milliebobby_brown ✨ #11

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram (@leamichele, @maddieziegler, @champagnepapi, @shaymitchell), Twitter (@NiallOfficial, @MileyCyrus).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van wie ben jij echt fan?

Gerelateerde artikelen