De meeste Nederlandse YouTubers maken al superlang leuke vids, grappige vlogs en mooie beautytutorials. Maarreh, zagen de allereerste video’s er ook al zo professioneel en awesome uit? See for yourself!

Teske

Teske is nu druk bezig met haar zang carrière maar startte haar famous life 8 jaar geleden op YouTube! De eerste vid die de girl uploadde was een mini haul waarin ze haar nieuwe witte hakken liet zien. CUTE!

Sophie Milzink

Dit soort vids zijn we niet echt gewend van beauty Sophie! De girl gaat in het filmpje namelijk met een berenpak door Amsterdam lopen… Dit stond bovenaan haar bucketlist. Dusja, why not?

Kalvijn

YASS. Ook de eerste video van Kalvijn is megaschattig! De hottie maakte deze vid in 2010 en begon hiermee zijn carrière. Wij zijn stiekem wel blij dat Kalvijn nu wat langere vids plaatst…

Enzo Knol

Enzo Knol heeft inmiddels al 1.5 miljoen(!) abonnees en 1418 vlogs! Maarreh, daarom zijn we natuurlijk extra benieuwd of vlog #1 net zo leuk is als al die andere video’s!

Beautynezz

Joy is een echte YouTube queen! Haar eerste vid was een Primark shoplog die ze op 25 maart 2014 plaatste. Is it just us, of is Joy hier echt mégacute?

Croco Jill

Wist je dat Jill AKA Croco Jill al meer dan drie jaar bezig is met haar YouTube-kanaal? De beauty heeft superlang dagelijks gevlogd en dat begon allemaal bij deze eerste video!

D is for Dazzle

We love Diana van het kanaal D is for Dazzle! Haar eerste vid was een shoplog en daar bleef het gelukkig niet bij, want de YouTuber heeft nu al 309 filmpjes gemaakt!

Furtjuh

Zitten jullie ook elke donderdag klaar omdat het Fursday is? Wij in ieder geval wel! Maar dit soort filmpjes heeft Furtjuh AKA Rutger Vink niet altijd gemaakt. De hottie begon namelijk met muziekcovers!

LEES OOK: Throwback Thursday: guess the cute YouTuber

Beeld: YouTube