Mariah Bloopers fails

De grootste podiumbloopers van onze celebs in 2017

Het jaar is nog niet voorbij, maar er zijn al wel een aantal dingen gebeurd die ons wel zijn bijgebleven! Check hier een aantal epic fails van 2017!

1. Demi Lovato’s voice-crack.

Om Demi’s nieuwste album Tell Me You Love Me te promoten, gaf ze een aantal optredens. Tijdens een van die shows zong ze haar bekende hit Stone Cold en daar ging het fout. Demi lachte erom maar ze schold wel flink hard ‘FUCK!’.

2. Becky G wordt voor een fan aangezien en van het podium afgehaald.

Tijdens een optreden van Fifth Harmony rent zangeres Becky G het podium op, omdat ze ziet dat een kledingstuk van Dinah Jane niet goed zit. De beveiliging komt achter Becky G aan en haalt haar van het podium af. Even later trekt een van de zangeressen van Fifth Harmony haar terug het podium op om Dinah te helpen. Awkward!!

3. Ariana Grande valt tijdens een concert in Chili.

Tijdens het zingen van haar nummer Bad Decisions valt Ari seriously hard op het podium. Gelukkig is ze niet gewond en maakt ze de show gewoon af. What a professional!

4. Harry Styles glijdt (bijna) uit over een kiwi!

Of je ‘m nou kent of niet, deze video is funny! Harry zingt zijn song Kiwi tijdens een show in Londen en fans dachten dat het wel grappig zou zijn als ze kiwi’s het podium op zouden gooien. Harry gleed half uit over een van de kiwi’s maar hij kon er wel lachen. Wat is onze fave boy toch cute!

5. Normani valt (twee keer!!) op het podium.

Normani Kordei is een pro in het opstaan nadat ze gevallen is. Tijdens een show in Amerika én tijdens een show in Brazilië valt ze. Normani probeerde allebei de keren te doen alsof het bij de choreografie hoorde, maar toch gingen de val-incidenten viral. We moeten haar nageven dat ze wel echt fashionable opstaat! You go girl!

En deze podiumblooper is van de show Good Morning America!

6. Adele stopt haar song vanwege slecht begin.

Tijdens de Grammys trad Adele op ter nagedachtenis aan George Michael. Ze wou het heel graag perfect doen voor hem, maar dat lukte de eerste keer niet. Dat ze het nummer stopte was het ergste nog niet; dat was het feit dat ze met ‘fuck’ schold op live televisie. Oops…

7. Mariah Carey’s rommelige optreden op Oudejaarsavond.

Dit gaat een van de meest gênante momenten zijn die je hebt gezien tot nu toe. Zangeres Mariah Carey ken je wel van haar kersthit All I Want For Christmas Is You! Tijdens dit optreden werkten Mariah’s oordoppen niet en op de momenten dat ze zou playbacken werd er niet gezongen. Mariah is zichtbaar desperate. Als je goed oplet zie je alles wat fout ging tijdens dit optreden…

Beeld: YouTube, BrunoPress.

Zin om een superstar outfit te shoppen?

Shop ze hier!

[shoppable_snippet id=1ab7]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij de ergste blooper?

Gerelateerde artikelen