Ja ja, in 2010 begon het Bieber-tijdperk en hij is sindsdien niet te stoppen. Naast zijn hit Baby, maakt iets anders hem ook héél populair… Dan hebben we het natuurlijk over zijn haar! De boy heeft flinke make-overs gehad over de jaren. Let’s have a look.

Baby, baby, baby oooooh

Een baby is ie hier wel te noemen ja! Het is alweer 7 jaar geleden sinds Justin begon in de bizz en wát een cutie was het, hè?

Bye, bye baby Bieber

Niemand geloofde dat de dag ooit zou komen dat The Biebs zijn famous ‘do afschoor. Langzamerhand veranderde zijn kapsel in een full-on kuif. Dit was trouwens ook het begin van Jelena *kruipt in een hoek en huilt*

Growing up… or down?

Hoe ouder de boy werd, hoe kleiner de kuif. Er ging steeds meer haar af (en kleding) toen JB in zijn bad boy-fase kwam. Ja en toen, girls. Toen kwam de dag dat hij zijn haar blond verfde. Can we get a ‘hubba, hubba’?

CHECK OOK: Test it: welke Justin Bieber past bij jou?

Beautiful blond

Al gauw ging ie terug naar een meer natuurlijke kleur, maar zijn kuif bleef doorgroeien tot hij deze punk do rockte. Maar Bieber miste zijn blonde lokken, gelukkig maar. Want we loved them!

It’s getting hot in here

Hierna volgden: een old school naar-achter-geschoven-do, de sexy opscheer en zelfs dreadlocks. Poee… Even bijkomen?

LEES OOK: WTF Wednesday: Ashley Bensons BF is de swag coach van Justin Bieber

Chop chop!

In mei 2016 ging Justin voor een afgeschoren koppie (en verfde het, juist, blond). Dat groeide langzamerhand terug, maar tegenwoordig gaat de hottie toch weer voor kort!

Zin in een nice top?

CHECK OOK: De hairvolution van Lucy Hale: van Plain jane naar bombshell

 

Beeld: BrunoPress