Denk je aan Lucy Hale en haar? Dan denk je vast aan de famous roze highlights die ze had in het eerste seizoen van Pretty Little Liars. Niet iedereen kan roze plukken hebben, maar bij Lucy stond het supercool! Maar niet alleen in de serie, ook IRL heeft de girl verschillende hair do’s uitgeprobeerd. Welcome to Lucy Hale’s hairvolution!

CHECK OOK: Test it: welke hair do rock jij?

Baby girl

Laten we 11 jaar teruggaan in de tijd. L. was nog maar 16 jaar oud en zag er heel… nou, “gewoon” uit. Al snel kwam ze in de crazy celeb world terecht en speelde ze met haar look. Dat resulteerde in een volle bos krullen mét uiteindelijk een donkerblonde balayage!

lucy hale hair hairvolution

Chop, chop…

In 2014 zette Lucy voor het eerst de schaar erin! Dag lange lokken, hello bad ass shorty! De balayage bleef even, maar ook die verdween langzamerhand. L. rockte zelfs nog een tijdje sunny blond!

Lucy Hale hair hairvolution 2

Light it up

In 2015 ging de actrice van blond naar gorgeous zwart! Daarna rockte ze weer een natuurlijke kleur en zat ze in haar half top knot-fase. Awesome! What was next? Beachy waves!

LEES OOK: Troian was onzeker over haar rol in Pretty Little Liars

Lucy Hale Hair hairvolution 3

Back to black

De beach look kreeg een funky pony erbij. Maar Lucy miste al snel haar zwarte lokken. Ze verfde het weer donker én knipte er zelfs nóg een stuk af. Nu is ze een black bombshell and we love it!

Lucy Hale hair hairvolution 4

CHECK OOK: in welke serie moet jij spelen? 

Beeld: BrunoPress, Instagram