2018 brit awards

De hoogtepunten van de 2018 BRIT Awards

We hebben het al over de best and worst looks van de BRIT Awards gehad. Maar het allerbelangrijkste was of course de show zelf! Tussen de uireikingen door waren er supertoffe optredens en funny moments. Let’s take a look!

New Rules

Het allercoolste optreden van de avond was die van Miss Dua Lipa! Dit deed ze niet alleen, maar met honderdveertig dansers. Komt het je bekend voor? Dat kan! De girlsquad deed namelijk de choreo uit de vid van New Rules!

https://twitter.com/BRITs/status/966440767945363459

Hi Niall!

Er waren rumors dat het slecht ging tussen Liam Payne en Cheryl Cole… Maarreh, de twee waren gewoon samen op de BRIT Awards! Ook deden de twee de groetjes naar Niall, haha!

https://twitter.com/BRITs/status/966447630476693504

WTF?!

Achter Liam en Cheryl zat een superweird girl! Het lijkt erop dat ze een glaasje te veel op had. Who is she? Het is Este van de band HAIM! ‘Ik ben niet dronken, maar geniet van m’n leven!’, schrijft ze op Twitter.

Ed Sheeran

En de award voor het mooiste optreden van de avond gaat naar… Ed Sheeran! De zanger zong zijn song Supermarkt Flowers. Deze gaat over zijn overleden oma. Awww!

https://twitter.com/BRITs/status/966441540435562498

Dua’s bro & sis

Dua Lipa was dé grote winnaar van de avond. Bij de uitreiking van haar tweede BRIT Award nam ze haar little bro and sis mee op het podium. ‘Ik wil dat m’n broertje en zusje dit magische moment ook meemaken!’, zegt ze. Dat zullen ze vast nooit vergeten!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Twitter (@BRITs, @dicefm).

Cute glitter outfit!

[shoppable_snippet id=1e24]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat was jouw fave moment van de BRITs?

Gerelateerde artikelen