Vannacht was het weer zover: de Super Bowl 2018! Elk jaar is dit één van de meest bekeken tv-uitzendingen. De halftime show hoort hier ook bij! Dit keer gaf Justin Timberlake een big show. Laten we kijken naar de hoogtepunten!

Oh Pink…

Pink opende de Super Bowl met het Amerikaanse volkslied. Alleen had ze wel last van haar keel. Net voordat ze begon, moest ze nog even haar keelpastille kwijt. Beterschap, Pink!

Lots of mirrors

Tijdens zijn show mocht zijn hit Mirrors of course niet missen! Speciaal voor zijn optreden nam hij heel veel spiegels mee. Niet alleen het podium stond er vol mee, ook dansers hadden spiegels vast. Perfect om te checken of je haar goed zit.

Selfie-time!

Er zijn maar weinig fans die een selfie met hun fave singer hebben. Deze boy kreeg de kans en slaagde erin om een selfie te nemen. Supervet! Nadat de pic was genomen, was hij even de kluts kwijt

Prince

Als eerbetoon coverde Justin Timberlake twee nummers van de overleden zanger Prince. Tijdens dit deel van de show kleurde het stadium paars en werd Prince geprojecteerd op een doek, terwijl de zanger hier op tegen was.

Strak in pak

Justin Timberlake had meerdere outfitchanges. Maarreh, deze look met zijn pak zag er het coolste uit! The suit was inspired op zijn nieuwe album Man in the Woods.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Twitter (@LaChristie, @malika_andrews), Instagram (@stellamccartney).

Leuk blouseje nodig?