Ben jij totally into internationale hotties? Speciaal voor jou zetten we de perfecte vergelijkingen op een rijtje!

Lil’ Kleine is Justin Bieber

Justin en Kleine

Justin en Lil Kleine zijn eigenlijk precies hetzelfde; ze maken awesome muziek, hebben veel geld en vrienden én komen soms een beetje bad in het nieuws. Maar dat laatste maken ze helemaal goed met hun hotte looks!  Maarreh, als Lil’ Kleine de Nederlandse Justin is, krijgen we dan binnenkort ook een Spaanse cover van de rapper? We hope so!

Kaj van der Voort  is Niall Horan

Niall Kaj

Vind jij de blonde boys Kaj en Niall ook op elkaar lijken? Ze zijn alle twee megalief en we houden van hun songs! Kaj’s famous life begon natuurlijk bij het programma X-factor met zijn groep B-Brave! Enneh, om je geheugen even op te frissen: Nialls carrière begon bij hetzelfde programma met zijn groep One Direction! Uhm boys, kunnen jullie asap een duet opnemen? Thanks!

Buddy Vedder is Cameron Dallas

Buddy Cameron

Er is maar één boy op de wereld zo smooth als Cameron Dallas en dat is natuurlijk onze eigen Buddy Vedder! Bud is dan ook écht de Nederlandsee Cam! De hotties zijn namelijk even oud, allebei supergoed bezig met hun carrière, grappig én je gaat ze nooit spotten met een bad hair day! Boys, jullie zijn stiekem broers right?

CHECK OOK: Hoe zien de Whatsapp gesprekken van de stars eruit?

Beeld: BrunoPress