Ben jij ook superfan van jouw fave celeb? Deze überfans deden crazy stuff om hun idolen te supporten. En met crazy stuff bedoelen we ook echt heel erg crazy!

Biebers fan kocht zijn waterflesje

Dat is zo raar nog niet… Wat het wel bizar maakt, is dat de fan het flesje voor 624 dollar kocht!!! Emma Philips, een zestienjarige fan uit Nieuw-Zeeland, kreeg de kans om Justin Bieber backstage te ontmoeten. Toen Bieber een slok water nam en het niet lekker vond, stal Emma het flesje water en zette het te koop. Bi-zar!

ver

Carl is obsessed with Miley

Carl McCoid is helemaal weg van Miley Cyrus. Hij heeft meer dan dertig tattoos (!) van Miley op zijn lichaam, waaronder haar naam op zijn borst en een portretfoto op zijn schouders… Heftig. Voor die tattoos betaalde hij meer dan drieduizend euro. Zijn doel is om zoveel mogelijk followers op zijn socials te krijgen, in de hoop dat Miley hem opmerkt en hem wil ontmoeten. Carl claimt ook dat Miley zijn vrouw is. Okay…

ver

Taylors fan houdt van zwemmen

Een fan van Taylor Swift heeft wel erg veel moeite gedaan om bij haar in de buurt te komen. De 22-jarige man probeerde via het water bij Taylors huis te komen. Haar huis ligt erg afgelegen en is best moeilijk te bereiken. In april 2013 werd hij opgepakt toen hij ‘s nachts naar Taylors huis probeerde te zwemmen. Wat een weirdo!

ver

Jessie J’s fan gaat écht te ver

Jessie J is een pretty zangeres en we snappen dat fans op haar willen lijken. Maar soms gaat het écht way too far. Een paar jaar geleden brak Jessie haar voet. Ze werd gespot met krukken en gips om haar been. Een van haar fans brak haar eigen been (!) en stuurde de foto’s daarvan naar Jessie met de tekst ‘Ik doe alles om op jou te lijken’. OMG… Dat is toch niet normaal?! Wij zijn echt freaked out…

te ver

Send your fave celeb a letter!

Don’t try this at Valentijn! Stuur liever een kaartje naar het fanmail-adres van je idool.

Justin Bieber:

Universal Music Group
2220 Colorado Avenue
Santa Monica, CA 90404
USA (Amerika)

Miley Cyrus:

9350 Civic Center Dr
Suite 100
Beverly Hills, CA 90210-3629
USA (Amerika)

Taylor Swift:

Big Machine Records
1219 16th Avenue South
Nashville, TN 37212-2901
USA (Amerika)

Jessie J:

Purple
27-29 Glasshouse Street
London W1B 5DF
UK (Engeland)

Beeld: BrunoPress, Giphy.

LEES OOK: