harry styles

De tattoos van Harry Styles. Wat betekenen ze? (Deel 1)

Harry Styles gaf deze week zijn eerste solo show in Nederland. Daar waren natuurlijk superveel fans bij, maar weet jij als échte fan ook wat alle zevenenzestig plaatjes op Harry’s lichaam betekenen? Nee? Lees hieronder dan de betekenis van de eerste dertien tattoos.

1.‘Love’

Waar: Borstkas
Why: De banner met het woord ‘Love’ erin had de boy over zijn hart laten tatoeëren om aan te geven hoeveel liefde hij heeft. Sweet!

2. Twee kruizen met de letters M en K

Waar: Borstkas
Why:  Er zijn verhalen, dat er twee familieleden zijn overleden waarvan de namen beginnen met een M en een K. Maar dit heeft Harry zelf nooit bevestigd.

3. ‘Might As Well…’

Waar: Linker heup
Why: Alle plaatjes die Harry laat zetten, hebben een persoonlijke betekenis. Maar de betekenis achter deze tattoo is nog een raadsel. Sommigen denken dat hij deze tat heeft genomen, omdat hij dacht: ‘might as well… get more tattoos.’

harry styles

4. Hartje

Waar: Linker bovenarm
Why: Hazza zei over deze tat: ‘We zijn altijd aan het reizen, maar mijn hart is thuis.’ Hoe cute?!

5. Kledinghanger

Waar: Linker bovenarm
Why: Ook van deze ink is de betekenis niet bekend. Sommige fans denken dat het met zijn seksuele voorkeur te maken heeft, omdat een kledinghanger in een kast hangt en er niet zo snel uitkomt.

6. ‘Things I Can’

Waar: Rechter onderarm
Why: Rumour has it, dat de tekst slaat op een bijbelse tekst: ‘God, grant me the serenity to accept the things I cannot change, the courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.’

7. ‘Things I Can’t’

Waar: Linker onderarm
Why: Zie hier boven. Er zijn ook mensen die denken dat de tattoo iets te maken heeft met het feit dat Harry rechtshandig is. En dus bijvoorbeeld wel kan schrijven met rechts en niet met links.

harry styles

8. ‘Won’t stop till we surrender…’

Waar: Linkerarm
Why: Het is een quote uit de song Sweet Disposition van de indie rock band The Temper Trap. ‘We won’t stop ‘till it’s over, we won’t stop to surrender.’ Harry heeft de twee zinnen samengevoegd.

9. ‘I can’t change’

Waar: Linker pols
Why: Harry is samen met Louis naar het Leeds Festival geweest en daar zagen ze de band Rise Against, van de song Make It Stop. In het nummer zingen ze: ‘Born free, but still they hate. Born me, no I can’t change.’

10. ‘A’

Waar: Linker onderarm
Why: Zijn moeder heet Anne, dus daarom heeft hij een A laten zetten.

harry styles

11. ‘17BLACK’

Waar: Borstkas
Why: Deze tattoo heeft te maken met een andere Britse held, namelijk James Bond. Dit is namelijk 007’s lucky roulette bet.

12. ‘Hi’

Waar: Linker bovenarm
Why: Fans hebben een hele theorie rond deze tat. Zij denken dat de Hi in Louis’ handschrift is en dat dit het eerste woord was dat Louis tegen Harry zei. Louis heeft een zelfde soort tattoo maar dan het woord ‘Oops’ in Harry’s handschrift.

13. Twee mussen

Waar: Borstkas
Why: Onder deze ink zit Harry’s Love banner verstopt. Harry zegt zelf dat de vogels symbool staan voor het vele reizen.

harry styles

LEES OOK:

[shoppable_snippet id=18ba]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke tat vind jij het mooist?

Gerelateerde artikelen