We hebben de afgelopen twee weken gekeken naar de eerste 26 tattoos van Zayn. Maar hij heeft er nog veel meer! Dus… hier komen de volgende dertien tattoos. Let’s go!

27. Wolf and feathers tattoo

Waar: Linkerbeen
Why: De wolf is vermoedelijk een tribute aan Jacob Black AKA de weerwolf van Twilight… Zayn is dus duidelijk #teamJacob! Let’s hope dat deze tattoo een betere meaning heeft.

28. Perrie Edwards

Waar: Rechterarm
Why: De door Zayn zelf getekende tattoo van zijn ex-girlfriend Perrie was een spontane actie. Of hij er nu nog zo blij mee is… awkward.

29. Lightning bolt

Waar: Buitenkant rechterarm
Why: We weten niet zeker wat de betekenis achter deze tattoo is. Maarreh we gokken dat het weer een ‘bro-tat’ is, want hij is tegelijk gezet met Louis. Of dat de tattoo te maken heeft met zijn liefde voor comics.

30. ‘It’s a pirate’s life for me’

Waar: Rechter ribbenkast
Why: Ook deze tattoo is een matching one. Het is een tribute aan zijn vriend Alex DeLeon, die deze tattoo op dezelfde plek heeft.

31. ‘BUS 1’

Waar: Linkerhand
Why: Bus 1 is de 1D tourbus. Zayn en Louis hebben deze tattoo samen laten zetten als memory aan hun huis on the road.

32. Tijger

Waar: Linkerarm
Why: Hij houdt van tijgers, simple as that!

33.  Snake

Waar: Rechterschouder
Why: We’re not sure wat deze tattoo betekend… Maybe gewoon om zijn arm vol te krijgen?

34. Space Monkey

Waar: Rechterarm
Why: We weten dat Zayn obsessed is met dierentattoos en comics. Deze spacemonkey is dan ook de perfect combinatie!

35. Geometrische figuren

Waar: Rechterarm
Why: Another random tattoo! Dit keer van rondjes, driehoekjes en vierkantjes om de ruimte rondom the lightning bolt op te vullen.

36. Gun

Waar: Linkerheup
Why: Zayn heeft niet bekend gemaakt waar deze tattoo voor staat. Maarreh misschien staat het symbool voor kracht, of gewoon om te laten zien dat hij een badass is!

37. Criss Cross

Waar: Rechterbeen
Why: Deze tattoo heeft Zayn erg lang geheim gehouden. Wij vinden wel dat hij verdacht veel lijkt op de Tic-Tac-Toe tattoo van Louis Tomlinson. Is het weer een bro-tat? De reden zal altijd een mystery blijven! 

38. Henna-style

Waar: Linkerpols
Why: Een henna-style flower design dat staat voor happiness and joy. En volgens de traditie staat een henna tattoo op de pols, zoals die van Zayn, ook voor protection.

39. Mandala

Waar: Linkerhand
Why: Mandala is een zogenaamde ‘magische’ cirkel. Elke mandala heeft een andere betekenis en is dus uniek. De tattoo-artiest maakte deze tattoo speciaal voor Zayn.

LEES OOK:

Beeld: BrunoPress