Demi Lovato heeft onlangs haar nieuwe clip uitgebracht waarin ze wordt gedumpt voor het altaar. Meer sterren hadden zo’n soort video.

Dit is de nieuwe clip van Demi:

Het is erg zielig voor Demi dat ze achter wordt gelaten op haar trouwdag. Maar overtreft ze hiermee de wedding-clips van Katy, P!NK en Beyoncé?

1. Katy Perry met Hot N Cold (2008). Deze moet je bijna wel kennen! Katy staat met haar verloofde voor het altaar en wanneer de trouwambtenaar haar verloofde om het ja-woord vraagt duurt het heel lang voordat hij antwoord geeft. Wat Katy tijdens dat wachten op het ja-woord denkt, wordt afgespeeld in de videoclip. Het nummer gaat over dat haar verloofde eigenlijk nooit weet wat hij wil en dat hij constant van mening verandert. Deze clip en song zijn echt een classic!

2. P!NK met I Don’t Believe You (2008).  Wie kent deze song nou niet? Deze mooie zwart-wit video geeft het beeld van een mislukte relatie goed weer. De clip speelt zich af in een lege zaal van het trouwfeest, wat het heel sad maakt..

3. Beyoncé met Best Thing I Never Had (2011). Deze clip is ook famous genoeg! Het is Beyoncé’s trouwdag en ze wordt gedumpt door haar verloofde op de dag van de bruiloft. Veel tijd om verdrietig te zijn neemt ze niet, omdat ze zich al gauw realiseert dat ze beter af is zonder hem. Ze heeft hem niet nodig en hij moet juist degene zijn die baalt. ‘Thank God I found the good in goodbye!’

Beeld: YouTube, BrunoPress.

LEES OOK: