Ben jij ooit naar een concert geweest? Dan weet je dat het amazing is om je fave live te zien. Niet up to date wie er binnenkort naar Nederland komen? No worries! Wij hebben het op een rijtje gezet voor je.

Harry Styles

8 november 2017 stond Harry Styles nog in de AFAS Live. Fans stonden dagen lang in de rij om front row te staan. 14 maart komt hij weer! Alleen dan in de Ziggo Dome. Heb je nog geen kaartje? Too bad, want het is al uitverkocht…

Anne-Marie

Anne-Marie is geen stranger voor Nederland. Vorig jaar was de girl het voorprogramma van Ed Sheeran en stond ze op Pinkpop. Op 29 maart geeft ze een show in de Melkweg. Scoor snel je ticket, voor het te laat is!

Niall Horan

Het wordt wel de eerste keer dat Niall Horan als solo-artiest naar Nederland komt! Hij komt namelijk 28 april naar de AFAS Live. Of course is dit concert ook sold out. Er is een kans dat er nog extra kaarten vrij komen. Fingers crossed!

Rita Ora

Ze kan acteren, zingen én presenteren! Je kent Rita Ora van haar hits Your Song en Black Widow met Iggy Azalea. Zin om deze songs live mee te zingen? Dat kan! 21 mei geeft Rita een show in de Melkweg. Ben jij erbij?

The Vamps

Vorig jaar stonden The Vamps nog in AFAS Live, maar 16 mei zijn ze weer back! Deze keer in Paradiso, waar ze in 2015 al eerder stonden. Wil je erbij zijn? Houd TicketSwap dan goed in de gaten!

LEES OOK:

Scoor een concert-outfit!