Bella Thorne and Gregg Sulkin Can't Keep Their Hands off of Each Other Leaving Rite Aid

EXtraordinary: deze celebrity exen zijn nog vrienden

Ohhhh… De pijn die we voelen wanneer een celebrity stel uit elkaar gaat… Gelukkig bewijzen een aantal stars dat je na een break-up gewoon nog vrienden kunt blijven. Give us some #exgoals! 

Besties or lovers?

Er wordt beweerd dat Bella Thorne en Gregg Sulkin weer bij elkaar zijn, maar wij denken dat de twee gewoon als friends chillen! Bellers is na haar korte fling met Scott Disick vaak gespot met ex Gregg. Vorige week was ze op zijn verjaardagsfeestje en deelde een supercute (en intieme) foto van hen op Insta.

Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Afgelopen weekend zijn ze ook weer samen gespot!

Bella Thorne and Gregg Sulkin Can't Keep Their Hands off of Each Other Leaving Rite Aid

Team Somereedobrev?

Nian-fans konden het niet geloven toen Nina Dobrev en Ian Somerhalder in 2013 uit elkaar gingen na 3 jaar … Nu is Ian superhappy met wifey Nikki Reed. Enneh, er zijn no hard feelings (ondanks de roddels), want de drie kunnen het supergoed vinden met elkaar!

No worries

Poe, Bella Hadid heeft het niet makkelijk. Onlangs werd het bekendgemaakt dat haar vader misschien de gevangenis in moet… En haar break-up met The Weeknd eerder dit jaar vond ze ook heel zwaar. Je zou maar de catwalk af moeten lopen terwijl je ex je toezingt… Dat is wat de girl deed en she rocked it! Achteraf bewees ze met deze Instapic dat de twee a-okey zijn met elkaar.

https://www.instagram.com/p/BNes-njAvSj/?taken-by=bellahadid

One love

Joe Jonas en Demi Lovato hadden in 2010 een paar maanden een relatie. Joe vertelde in een openhartig interview zelfs dat Demi degene was die hem leerde wiet te roken… Oeps. Maar de exen kunnen het nu prima met elkaar vinden en D. tourde vorig jaar zelfs met bro Nick! Enneh, Demi is gewoon fan van DNCE. All is good!

I ❤️ @DNCE

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Always beliebe

Oké, vrienden is misschien een groot woord in dit geval, maar Selena Gomez bewees wél dat het goed zit tussen haar en Justin Bieber. Ze gaf haar ex namelijk een groot compliment tijdens een interview! Er zal altijd hoop zijn voor Jelena, maar Sellers is nu superhappy met The Weeknd, dusseh… We moeten (voorlopig) maar even onze hoop opgeven.

CHECK OOK: Test it: wat wordt jouw Ex On The Beach-rampscenario?

Beeld: BrunoPress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen