Yay, het is vandaag Koningsdag! Vandaag is Willem-Alexander 51 jaar geworden. Congrats! Wij hebben speciaal voor deze dag een lijstje gemaakt van celebs die ook een beetje Koningsdag kunnen meevieren. Omdat ze Nederlandse roots hebben!

Gigi Hadid

Supermodel Gigi Hadid is half Nederlands. Haar moeder Yolanda van den Herik is namelijk Nederlands! Gigi is supertrots op haar Nederlandse roots!

https://www.instagram.com/p/BJTlimhjlTN/

Angelina Jolie

Actrice Angelina Jolie heeft ook Nederlandse roots! Haar moeder, Marcheline Bertrand, was namelijk van Frans-Canadeese, Duitse én Nederlandse afkomst. Wow! Over Angelina’s familieachtergrond kun je meer vinden in het Internationaal Museum voor Familiegeschiedenis in Limburg! Fun fact: de moeder van Angelina was een achternicht van onze oud-premier Wim Kok! Angelina had een erg goede band met haar moeder, die meer dan tien jaar geleden stierf aan een erfelijke vorm van kanker.

https://www.instagram.com/p/BSld9d_h5Z7/?taken-by=angelinajolieofficial

Kim Kardashian

Ja, ja,  ook de Kardashians hebben Nederlandse roots. Kris Jenner is namelijk half Schots én half Nederlands! Dit maakt de Kardashians dus voor 25 procent Nederlands! Een kwart, dus dan mag je vandaag in het oranje hoor! 😉

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Leighton Meester

Je kent haar waarschijnlijk beter als Blair van Gossip Girl! Leighton Meester is voor de helft Nederlands! Haar achternaam verklapt het al: Leightons vader is Nederlands. Haar moeder? Die is Iers.

Flattering photo feat. In-n-out doing press for #MakingHistory #treats

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

LEES OOK: Heeft Kylie nu al een nieuwe boy?

Beeld: BrunoPress