Je zou denken dat celebs alleen maar vrienden zijn met andere celebs, maar dit is not true! Er zijn superveel celebs die besties zijn met unfamous people. Speciaal voor jou hebben wij een lijstje gemaakt. Enjoy!

  1. Kylie Jenner en Jordyn Woods

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kylies bestie is Jordyn! De girl is 19 jaar oud. Doordat ze friends is met Kylie, heeft ze zelfs al 3,1 miljoen volgers op Instagram. Wow! Wist jij dat Jordyn ook model is?

2. Lucy Hale en Annie Leonard

Lucy’s bestie is Annie Leonard! De twee kennen elkaar al super lang, maar afspreken is nu wat moeilijker. Annie woont namelijk in Australië! De girl werkt daar als televisie producer. #Cool!

3. Rihanna en Melissa Forde

1 Oak litttt

A post shared by @ mdollas11 on

Riri’s bestie is Melissa Forde. De girl is niet alleen haar bestie, maar ook haar persoonlijke assistent! De twee kennen elkaar al sinds dat ze kinderen waren en ze groeide samen op in Barbados.

4. Ariana Grande en Alexa Luria

https://www.instagram.com/p/BkfR_awFace/?hl=nl&taken-by=lexie1225

Ariana en Alexa zijn besties sinds dat ze tien jaar zijn. Die tattoo van de letter A die Ariana heeft? Die staat niet voor haar naam, maar voor Alexa! #Cute

5. Miley Cyrus en Cheyne Thomas

Miley’s bestie is Cheyne Thomas, haar persoonlijke assistent! In 2015 hebben de twee zelf matching tattoos laten zetten. #friendshipgoals

Samen met je bestie?

 

LEES OOK: Raad jij van wie de Instapic is?

Beeld: Instagram (Badgalriri)