Deze koppels hebben in real life óók gedatet

Het komt vaak genoeg voor: twee celebs zijn een setje in een movie of serie en… BAM! Ze zijn in real life óók verliefd. We kunnen het ze niet kwalijk nemen… Zou jij Ian Somerhalder als tegenspeler kunnen weerstaan? Juist.

Wij hebben de leukste on én off screen koppels voor je op een rijtje gezet!

The Twilight Saga: Robert Pattinson en Kristen Stewart

In de films: Edward en Bella worden verliefd op elkaar, ook al is Edward een vampier en Bella een mens. Bella kiest er uiteindelijk voor om ook een vampier te worden. Uiteindelijk trouwen de twee en krijgen ze zelfs een kind die half mens half vampier is!

In real life: Robert en Kristen kregen in 2009 een relatie, maar gingen in 2012 uit elkaar, omdat Kristen vreemdging. In 2013 waren ze weer even bij elkaar, maar uiteindelijk werd er voorgoed een punt achter hun relationship gezet.

Step Up: Channing Tatum en Jenna Dewan

In de films: In de dansmovie Step Up is Nora een van de beste dansdocenten. Tyler komt uit een arm gezin met een slechte achtergrond, maar hij blijkt een hele goede breakdancer te zijn. Hij helpt Nora bij haar shows en achteraf blijken ze meer dan danspartners.

In real life: Vanaf het moment dat Channing en Jenna elkaar ontmoetten, werden ze overal samen gespot. In 2009 trouwden de love birds en in 2013 werden ze ouders van hun dochtertje Everly. Cute!

The Last Song: Miley Cyrus en Liam Hemsworth

In de film: Tijdens hun zomervakantie ontmoeten de knappe Will en funny Ronnie elkaar. Ze worden best friends en uiteindelijk ook meer…

In real life: Miley ontmoette haar Australische BF op de set van de film. Ze haddden vier jaar lang een knipperlichtrelatie, maar bleken toch voor elkaar gemaakt te zijn. De twee gaan alweer een tijdje steady. We ship #Miam!

The Vampire Diaries: Nina Dobrev en Ian Somerhalder

In de serie: Terwijl Elena een relatie heeft met vampier Stefan, wordt ze verliefd op zijn broer Damon, die ook vampier is. Eerst haatte zij hem met heel haar hart, maar leerde om van hem te houden. Ze is zelfs zo verliefd op hem dat ze alles voor hem over heeft…

In real life: Nina en Ian kregen een relatie in 2010, maar gingen drie jaar later uit elkaar. Hoewel ze geen lovers meer zijn, blijven ze close friends. Ian is nu happily married met actrice Nikki Reed (die ook een vampier speelde, maar dan in de Twilight films).

High School Musical: Zac Efron en Vanessa Hudgens

In de films: Troy en Gabriella worden in het tweede jaar van de middelbare school verliefd op elkaar als ze hun liefde voor theater delen. In alle drie de films kunnen ze geen minuut zonder elkaar. #RealHighSchoolLove

In real life: Zac en Vanessa ontmoetten elkaar op de filmset van HSM in 2006. Ze kregen een relatie, maar aan het einde van 2010 gingen ze helaas uit elkaar.

Once Upon A Time: Ginnifer Goodwin en Josh Dallas

In de serie: Snow White en Prince Charming hebben al jaren een relatie, totdat een heks hen vervloekt. Hun geheugen wordt gewist en ze veranderen in gewone mensen. Snow White wordt Mary Margaret en Prince Charming David Nolan. De twee moeten zich een weg zien te vinden om terug bij elkaar te komen.

In real life: Ginnifer en Josh kregen in 2011 een relatie en trouwden twee jaar later. Inmiddels is het koppel al vijf jaar samen. Sweet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welk koppel is jouw fave?

Gerelateerde artikelen