De meeste celebs hebben geld genoeg om op vakantie te gaan naar de mooiste landen! Enneh, daar slapen ze natuurlijk in dure villa’s, zwemmen ze in grote zwembaden en eten ze bij luxe restaurants. Maarreh, dat doe je natuurlijk niet in je eentje! Daar dachten deze stars ook zo over, zij gingen namelijk met hun famous friends op holiday!

Riverdale-cast in Mexico

The gang.

A post shared by Lili Reinhart (@lilireinhart) on

Okay, wij zijn 100% jaloers op alle inwoners van Mexico! Why? Nou, de hele Riverdale-cast ging op vakantie naar dit warme land! Ze chillden samen, aten Mexicaans eten en bezochten de mooiste plekjes. Uhm, guys, kunnen jullie dit de volgende keer even eerder zeggen? Dan kopen wij ook een vliegticket!

Liars Ashley, Troian en Shay

Troian is inmiddels getrouwd met Suits-acteur Patrick J. Adams, maar een aantal maanden voor de bruiloft was het natuurlijk tijd voor een vrijgezellenfeest! De liars Ashley en Shay mochten ook komen en vlogen voor de party helemaal naar Italie. Hier sliepen ze in een grote villa met privé zwembad! Daar is Rosewood niks bij!

De Taylor girls!

Happy 4th from us ❤️

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Ook Taylors squad boekt vaak een holiday! Meestal zijn ze bij elkaar op de 4th of July en vieren dan samen deze Amerikaanse feestdag! Vorig jaar waren onder anderen Gigi Hadid, Cara Delevingne, Ruby Rose en Blake Lively mee op vakantie. Enneh, wat kan er dan niet missen? Matching squad outfits, of course!

Fly with me!

Op reis met je bestie? Yes, please! Daar dachten Nick en Demi ook zo over! De twee gaven de concerten The Future Now: The Tour en moesten dus een trip door Amerika en Canada maken! Dit was niet de eerste keer dat de hotties samen mochten reizen. Nick was namelijk ook mee tijden Demi’s The Neon Lights Tour. Wij willen ook touren met onze bestie!

Beeld: Instagram (Nickjonas, Taylorswift, Sleepinthegardn, Lilireinhart)