Pfff… heb jij je examens of tentamens erop zitten? En heb je ze niet allemaal even goed gemaakt? Er zijn genoeg celebs die hun middelbare school nooit hebben afgemaakt. Psst…neem er natuurlijk geen voorbeeld aan!

Daniel Radcliffe

Je kent hem misschien beter als Harry Potter. Daniel heeft nooit zijn middelbare school afgemaakt. Hij had het natuurlijk veel te druk met Harry Potter zijn! De boy begon op zijn tiende al met acteren,en dat was na een tijdje niet meer te combineren met school.

Photo by @wolf_lux_photography

A post shared by Daniel Radcliffe (@daniel9340) on

Katy Perry

Katy stopte met school toen ze nog maar 15 jaar was. Ze wilde haar muzikale droom achterna, en dat is haar gelukt! Het bekendste liedje van de girl is Roar en de video ervoor heeft bijna 2 miljard views op YouTube. Wow!

Jay Z

Jay Z stopte wel om een hele aparte reden met school: hij had het namelijk te druk met het dealen van drugs, ai… Volgens hem heeft het dealen hem veel geleerd over het zakenleven. Oké, Jay Z is één van de meest succesvolle zakenmannen ever. Maar het is niet de beste manier om dat te worden, peeps!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Kristen Stewart

Je kent haar waarschijnlijk van The Twilight saga. De girl is op haar dertiende met school gestopt en daar heeft ze geen spijt van: ‘Ik was zo blij toen ik kon stoppen met school. De kinderen daar waren zo gemeen!’

Happy weekend! 🙂

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart___) on

LEES OOK: Paranormale dag: déze sterren vertellen hun spookverhalen

Beeld: BrunoPress