Supersporty stars!

Alsof ze niet al genoeg talent hebben! Deze celebrities bewijzen maar weer waarom ze stars zijn. Zingen, dansen, acteren… Sporttalent past ook wel in het rijtje. Denk je niet? Krijg je zelf ook meteen inspiratie voor een fijne work-out! Work, work, work!

Hockey girl

Emma Watson Weird Smile GIF by Cheezburger - Find & Share on GIPHY

Emma Watson is niet alleen een beauty, de girl is namelijk ook supergoed in hockey! Ze zat zelfs in het officiële team van haar universiteit!

Rugby King

https://www.instagram.com/p/7RPEWhO_Zv/

Niet alleen in Riverdale is K.J. Apa een echte rugby king. Ook in real life kan hij er wat van! De boy speelde altijd rugby op school, maar moest het helaas opgeven omdat ie ging acteren.

She’s got it all

Shay Mitchell GIF - Find & Share on GIPHY

Shay Mitchell heeft echt een #killerbody en daar werkt ze ook superhard aan! De PLL-actrice is zo’n beetje elke dag in de sportschool te vinden! Maar, thats not all, want Shay houdt ook van boksen, wandelen én dansen!

Rihanna

Happy Miami Heat GIF - Find & Share on GIPHY

Het supporten van je fave team is ook een soort sport, right? Dan behoort Rihanna namelijk tot één van de topsporters. De girl zit supervaak front row op de tribune bij basketbalwedstrijden én ze mocht zelfs mee feesten met het Duitse elftal toen ze kampioen werden! Jealous!

Hubba hubba…

*Smelt* Cody Christian heeft wel een heel mooi lichaam…. Maarreh, hoe heeft ie dat voor elkaar gekregen? Nou, hij traint, net als Shay, uren in de sportschool! Gewichtheffen is zijn fave bezigheid en dat kunnen we zien. Hier zijn nog wat extra sporty pics van Cody. You’re welcome!

 

 

En? Welke sport past bij jou? Ga je bij een rugbyclub of wordt het toch hockey? Geef je op!

Zin in een sporty look?

[shoppable_snippet id=1d7c]

 

 

Beeld: BrunoPress, Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sport jij ook?

  • kiraxtheo
    sienna hensing
    Reactie: CODDYYYYYY OMFGGGG HOTTIIIEEE
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen