Deze stars verven stiekem hun haar

Haar… Een belangrijk onderdeel van leven in de spotlights, blijkt wel. Sterren doen er alles aan om er elke dag weer tiptop uit te zien en daar valt je hairdo natuurlijk ook onder. Er is altijd wel een celeb die een andere style uitprobeert.  Je hebt bijvoorbeeld de Zayn Maliks, die graag om de paar weken een nieuwe kleur uitproberen. Maar er zijn ook sterren die liever hun eigen haarkleur verbergen. Wist je dat deze stars hun haar stiekem verven?

Ellie Goulding

Wie had dat gedacht?! We hebben Ellie Gouding nog nooit anders gezien dan met blond haar, maar de natuurlijke haarkleur van de zangeres is eigenlijk… donkerbruin!

Leighton Meester

De actrice en zangeres verfde haar lokken kastanjebruin voor haar rol als Blair Waldorf in Gossip Girl. Wat haar natuurlijke kleur is? Je raadt het nooit… Ze is gewoon blond! Hoe raar ziet dat eruit?

Niall Horan

Oké… Dit wist je misschien al wel. Niall Horan had in zijn One Direction-tijd altijd blond haar. Dat veranderde langzaam in donkerblond haar met lichte highlights. Nu is hij all grown up en zien we nog een beetje 1D-hair… Hij is teruggegaan naar zijn natuurlijke kleur. Hey there, handsome brunette!

Katy Perry

Katy P. kennen we als een zwartharige beauty (buiten af en toe een fun kleurtje), maar de laatste paar maanden probeert ze steeds dichter bij haar eigen haarkleur te komen. Ze is namelijk een natural blonde! Who knew?!

Kristen Stewart

Kristen heeft al enige tijd platinum blond haar en rockt op dit moment een mega kort kapsel. Vroeger herkenden we K. aan haar prachtige, lange, donkere lokken (Zucht… Wat missen we Twilight). Je zou bijna denken dat dat haar eigen haarkleur is, maar niets is minder waar. Ze is eigenlijk donkerblond!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke kleuren vind jij deze celebs mooier staan?

Gerelateerde artikelen