Vorige keer checkten we al vijf up-coming stars, maar there’s more! Shawn Mendes, Niall Horan, Shay Mitchell en de rest van de Hollywood hotties moeten plek maken in de spotlights voor deze stars. Let’s get to know them!

Alexandra Daddario

https://www.instagram.com/p/BULv8vNBPHd/?taken-by=alexandradaddario

Ken jij de beautiful Alexandra al? Ze werd bekend door haar hoofdrol in de film Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief en Percy Jackson: Sea of Monsters. Op dit moment is de actrice op het witte doek te bewonderen in de film Baywatch. Hierin speelt ze een strandwacht samen met hottie Zac Efron! #Goals!

Tom Holland

Love a good coat. @amy_coops4 @nikkihollandphotography #Forrest green

A post shared by ✌️ (@tomholland2013) on

Tom Holland is een Britse acteur en superhot! Zijn carrière gaat lekker, want hij is vanaf 6 juli te zien in de nieuwe film Spider-man: Homecoming. Hierin speelt ie niemand minder dan de superheld zelf! Enneh, zijn classmate wordt gespeeld door gorge Zendaya Coleman. Wij staan alvast in de rij voor een bioskaartje!

Violetta Komyshan

Powerful day ❤️

A post shared by VIOLETTA KOMYSHAN (@violettakomyshan) on

We kennen Violetta allemaal als de pretty girlfriend van stoere acteur Ansel Elgort, maar she’s more than that! De girl is namelijk megapopulair op Instagram, knap én supergoed in ballet! Ze heeft nu ook een kleine filmrol op haar naam staan. Samen met BF Ansel en actrice Emma Roberts shinet ze binnenkort in de film Billionaire Boys Club. Wij kunnen niet wachten om te zien wat Violetta nog meer gaat doen!

Madison Beer

Oké, misschien ken je Madison Beer al lang, maar toch wordt er in Nederland nog weinig aandacht gegeven aan deze supergirl! Zeg nou zelf, iemand met zoveel talent verdient de spotlight toch? Mad is bekend geworden door haar fling met Justin Bieber en datete nu met Jack Gillinsky van Jack & Jack. Ook is ze druk bezig met haar muziek en bracht ze de awesome hit Dead uit! Wij hopen nog steeds op een Justin ft. Madison, maar tot die tijd zetten wij haar andere nummers nog even op repeat!

LEES OOK: Zara Larsson vs. Rihanna: wie doet het beter?

Beeld: BrunoPress, Instagram (Alexandradaddario, Tomholland2013, Violettakomyshan, Madisonbeer)