ian somerhalder

Oeh la la: deze acteurs vinden seks scènes helemaal niet zo erg…

Wij kunnen ons best voorstellen dat seks scènes superawkward zijn om te filmen. Maar niet alle celebs denken er zo over, sommigen vinden het namelijk helemáál niet erg…

Ian Somerhalder

Hottie Ian moet vaak seks scènes filmen, maar dat vindt ie juist megaleuk! In een interview vertelt de acteur namelijk dat ie het interessant en fun vindt. Maar zijn ex en voormalige Vampire Diaries collega Nina Dobrev, vond het iets minder prettig om te doen… Zij vertelde juist dat de scènes écht niet haar fave zijn. Ieder zijn ding, right?

Zac Efron

https://www.instagram.com/p/BUAdcjrh9Jv/?taken-by=zacefron

Zac moest voor de film The Lucky One een hotte scène filmen met Taylor Schilling en he liked it! Hij vond Taylor namelijk superaardig, mooi én getalenteerd, dus daar had ie absolutely geen moeite mee. Fun fact: Lucky Zac mocht zelfs een keer een seks scène filmen met zijn crush Heather Graham.

Jamie Dornan

“I cannot imagine my life without you.” #FiftyShadesDarker

A post shared by Fifty Shades Freed (@fiftyshadesmovie) on

Jamie speelt in de Fifty Shades-films en heeft dus genoeg spicy seks scènes moeten filmen. Tijdens het opnemen van de eerste movie was het nog een beetje awkward, omdat hij en mede-actrice Dakota Johnson elkaar niet zo goed kenden. Maar toen ze het volgende deel filmden, voelden de twee zich al een stuk meer op hun gemak en vond Jamie het eigenlijk best wel leuk!

Scott Eastwood

Sometimes it happens…… c'mon we all do it!! #ibrushedmyteeth

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Deze boy was lucky enough om een seks scène met Britt Roberson, aka de GF van Dylan O’Brien, op te nemen (enneh, zij was ook héél lucky). De twee moesten cosy met elkaar douchen en Scott vond dat no problemo. Hij vertelde zelfs in een interview dat ie Britt stiekem heel mooi én sexy vindt. Hot hot hot!

LEES OOK: Shay Mitchell talks laatste scène PLL: ‘Dan dacht je echt ‘F*ck’

LEES OOK: Dylan Minnette talks Clay: ‘Ik ben benieuwd of hij haar nog veel ziet’

Beeld: BrunoPress, Instagram (Scotteastwood, Fiftyshadesmovie, Zacefron, IanSomerhalder)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zou jij het awkward vinden?

Gerelateerde artikelen