podcast d'amelio tiktok tiktokkers inkomen

Déze TikTokkers verdienden dit jaar bakken met geld

Hoewel TikTok nog redelijk nieuw is, valt er al veel geld mee te verdienen. Dat blijkt uit een lijst die Forbes maakte met de best verdienende TikTokkers. Benieuwd naar de bizarre bedragen? Let’s check it out!

#1 Addison Rae

Met een inkomen van vijf miljoen dollar staat Addison Rae met stipt op nummer een. Toen ze echt groot werd op het platform, heeft ze besloten om naar Los Angeles te verhuizen en haar TikTok-dromen na te jagen. So cool!

@addisonre

i need to do this better but dc @yodelinghaley

♬ Money trees by kendrick Lamar – moonx_sounds

#2 Charli D’Amelio

Charli staat met een bedrag van vier miljoen dollar op nummer twee in de lijst. Dat is niet slecht voor een zestienjarige! Ze is vooral bekend geworden door haar dansjes. Net als Addison Rae is ze voor haar TikTok-carrière naar LA verhuist. #goals

#3 Dixie D’Amelio

Dixie, de oudere zus van Charli, staat op de derde plek met een bedrag van drie miljoen. Naast TikTokker is de girl tegenwoordig ook nog eens zangeres! In juni kwam haar eerste single genaamd Be Happy uit.

@dixiedamelio

Join the #MoreHappyDenimDance and #hcocontest to win a virtual meet & greet with me and Charli!! hcopartner. Official Rules: https://bit.ly/37ZFQih

♬ More Happy – The Hollister Jean Lab

#4 Loren Gray

Met een verdienste van tweeënhalf miljoen dollar staat Loren Gray op plek vier in de lijst. Ze had een slechte manager waardoor ze een hoop geld is misgelopen, dus tegenwoordig doet ze het helemaal zelf én met succes. #girlpower Ook zij timmert naast TikTok aan de weg als zangeres.

#5 Josh Richards

Josh Richards (hottie alert) staat met anderhalf miljoen dollar op nummer vijf. Hij is naast zijn job als TikTokker ook een aantal bedrijven begonnen waar hij dit jaar ook geld mee heeft verdiend. That’s smart!

@joshrichards

First part of this dance kinda tuff

♬ Original Sound … OnlyATB – onlyatb

Zou jij een job als TikTokker zien zitten? Let us know! Met dat salaris zit het in ieder geval wel goed, hihi.

Lees ook:

Beeld: Instagram @charlidamelio / Bron: Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is fundamental and all. Nevertheless imagine if you added some great photos or videos to give your posts more, "pop"! Your content is excellent but with images and videos, this blog could definitely be one of the most beneficial in its field. Superb blog!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen