kylie

Is dit de naam van Kylie’s dochter?

Kylie Jenner bevestigde afgelopen weekend eindelijk alle roddels rondom haar zwangerschap. Ze is bevallen van een gezonde babygirl! Maar hoe heet ze?

Butterfly?!

Of course was er na het oplossen van het zwangerschap-mysterie, een nieuw onderwerp aan de beurt. Fans bedenken nu allerlei theorieën om erachter te komen wat de naam van Kylie’s dochtertje is. Volgens veel peeps heet de baby Butterfly. Het klinkt weird, maar als we even naar het bewijs kijken, is het zo gek nog niet!

Een dure vlinder…

Kylie postte een video op YouTube waarin ze ons een kijkje geeft in de maanden van haar zwangerschap. In dat filmpje spotten we een ketting met een vlinder, die Kylie van haar BF Travis Scott gekregen heeft! (De ketting kostte btw zestigduizend dollar… Bizar, right?)

Nog een hint?

There is more! In de video zie je een close-up van de kamer die de lovebirds voor hun babygirl gemaakt hebben. Je ziet ook daar pretty butterflies op de muur! Ook postte ze al eens foto’s van haar sieraden met roze vlinders erop. Hmm… Zijn dit nog meer hints?

https://twitter.com/LeanneWrites_/status/960339389028151296?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.clevver.com%2Fkylie-jenner-baby-name-theory-butterly%2F

More Butterflies…

Niet alleen in de video, maar ook op Instagram zijn een aantal redenen te vinden waardoor de naam Butterfly best obvious is. Jenner heeft samen met Travis een aantal maanden geleden een matching tattoo gezet. Enneh, je raad het al: ze hebben allebei een klein vlindertje laten zetten!  Do we need to say more?!

https://www.instagram.com/p/Bey0BoPHGcG/?utm_source=ig_embed

Creepy…

Als je nog niet overtuigd bent… Kylie’s boy Travis is een rapper en een van zijn laatste songs heet Butterfly Effect. Goh… Dit begint eng te worden, right?!

butterfly kylie naam

Nog even wachten!

We zullen snel genoeg weten wat de naam van de little girl is, maar één ding is zeker: de bewijzen voor de naam Butterfly zijn erg convincing…

Beeld: Giphy, BrunoPress, Instagram (@jonboytattoo), Twitter (@DinstinctToday, @leannewrites_).

Draag jij ook graag babyroze outfits?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=1dfb]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij Butterfly een leuke naam?

Gerelateerde artikelen