Gisteren was het Valentine’s day! Niet alleen jij, maar ook de stars vierden de liefde. Op social media lieten de celebs zien hoe zij dit deden. Ben je benieuwd? Let’s take a look!

Lili Reinhart

Terwijl Lili Reinhart deze dag obviously vierde samen met haar boy Cole Sprouse, zette ze geen foto van hen samen op haar Instagram. Wel plaatste ze een stunning picture. Wat boft Cole toch met zo’n beauty!

https://www.instagram.com/p/BfLoP16AjkW/

Zara Larsson

Zara Larsson plaatste twee jaar geleden een foto van een fotomodel op haar Twitter. ‘Wie ben je, waar woon je, hoe oud ben je, waarom ben je zo knap en hoe heb je je eieren in de ochtend?’ Uiteindelijk vond ze de boy en nu vieren ze samen Valentijn. Cuuute!

https://www.instagram.com/p/BfMiTyBgAxk/

Colton Haynes

Colton Haynes en zijn husband Jeff Leatham trouwden in augustus. Dit is dus hun eerste Valentijn als getrouwd stel. Dat mag gevierd worden! Zo te zien pakten ze groots uit. Kijk al die rozenblaadjes en kaarsen. Enneh, wat een uitzicht. Wow…

Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz heeft niet één, maar twee dates op Valentijn! Haar boy Brooklyn Beckham en haar adorable pug. We weten niet wie van de twee schattiger is. We can’t choose!

 

Miley Cyrus

‘Fijne Valentijnsdag voor mijn Valentijn Liam’, schrijft Miley op Twitter. In het filmpje voor haar verloofde Liam Hemsworth zien we haar met een hartje met ‘Lili’. Zou dit haar nickname zijn voor hem? Wanneer gaan de twee eigenlijk trouwen?!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Instagram (@lilireinhart, @zaralarsson, @coltonhaynes, @chloegmoretz), Twitter (@MileyCyrus).

Nog niet klaar met V-day?