Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

Bruiloft!

Love is in the air! Queen Mascha AKA Beautygloss en haar man Gregor van het kanaal Man Cave trouwde zaterdag in Florence! Congratz! Naast familie van de lovers waren er ook YouTubers aanwezig! Zo kregen Anna Nooshin, Kalvijn en Frances van Foodgloss een uitnodiging voor de wedding! #goals. Enneh, ben jij ook megabenieuwd naar trouwjurk van Mascha? Check dan snel deze vid, want hierin showt ze haar beautiful dress!

Roadtrippers & Friends

Y tot the ippy! Was jij ook zo verslaafd aan de vorige seizoenen van Roadtrippers? Dan hebben we goed nieuws, want het nieuwe seizoen is begonnen! Deze keer gaan de drie boys van StukTV met Youtubers Kalvijn, Bibi Breijman en Kaj vd Ree de hele wereld over opzoek naar vrienden. Wie denk jij dat er gaat winnen?

PRANK!

Oeps! Woensdag zaten superveel leerlingen in spanning te wachten op hun examenuitslag en ook YouTuber Ties was zenuwachtig. Enneh, wat doe je dan als afleiding? Een prank bij je ouders uithalen, of course! Ties doet alsof ie gezakt is en speelt het supergoed! Benieuwd naar de reactie van zijn parents? Check dan snel de vid.

België is boos!

Tim Hofman van het kanaal #BOOS helpt zijn kijkers als ze (of course) boos zijn. In Nederland is het kanaal al megapopulair en nu mag België ook van zijn humor genieten! De eerste aflevering van #BOOS BELGIOOS staat namelijk online! Hierin helpt hij de girl Alex die nog superveel geld krijgt van een Belgisch bedrijf. Enneh, denk je dat Tim het kan oplossen? See for yourself!

CHECK OOK: Miley Cyrus zingt Shape Of You (soort van)

Beeld: BrunoPress