Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

Back to school?

Okay, het is nu (bijna) vakantie en we hebben echt geen zin om weer met school te beginnen… Maar een back to school diy is stiekem wel heel erg leuk! Dat dacht YouTuber Jiami ook, want zij maakte deze superleuke vid! Na het zien van dit filmpje kun je, net als Jiami, je schriften helemaal personaliseren, zodat je alvast klaar bent voor het nieuwe schooljaar!

Joost!

Ken jij YouTuber EenhoornJoost al? Deze boy maakt superorginele filmpjes en geeft er altijd een creatieve twist aan! Enneh, zo ook deze week, want Joost heeft een muziekvideo geüpload! Het nummer heet Feminist on da Block en is een ode aan girls! Okay, wij geven toe, de vid is misschien wat weird en anders dan anders, maar stiekem vinden we het eigenlijk wel heel leuk!

Trouwen?!

Deze week haalde YouTuber Kelvin AKA Kalvijn 500.000 abonnees. Gefelicteerd, K! Hij had zijn kijkers beloofd, dat als ie dit aantal haalde, hij zijn vriendin Nina ten huwelijk zou vragen. Enneh, Kelvin doet wat hij zegt! Benieuwd naar de reactie van zijn gf? Check dan snel de vid!

Zo dapper!

Okay, deze vid is toch wel megaspeciaal. Youtuber Rutger AKA Furtjuh uploadde namelijk een superpersoonlijke en emotionele video. Maarreh, waar gaat het filmpje over dan? Nou, de boy is al lang onzeker over zijn haar en deed daarom een haartransplantatie. Hij vond het moeilijk om deze vid op te nemen, maar wij zijn natuurlijk supertrots! You go, Rut!

Lekker!

Y tot the ammy! Ondanks het slechte weer van dit weekend, is het natuurlijk officeel zomer! En wat hoort er bij zon en vakantie? Smoothies, of course! Dat vond foodTuber Francis van het kanaal Foodgloss ook, want zij maakte drie heerlijke drankjes. Fran, Hitkrant heeft ook superdorst *hint hint*.

LEES OOK: Dit heb je gemist op YouTube Nederland (week 24)

Beeld: BrunoPress