Er zijn in Nederland superveel leuke YouTubers, die elke week awesome vids posten. Maarreh, niemand heeft toch tijd om ál die kanalen te volgen? Daarom check je hier de leukste vids van afgelopen week!

YAMMIE!

Wat is er beter dan twee leuke YouTubers en sushi, niks toch? Daar dachten Mascha en Jessy Maya ook zo over, want de twee girls namen een awesome mukbang op! In de vid gaan ze casual sushi eten én kletsen over van alles en nog wat. Ladies, de volgende keer eten wij ook graag mee!

Gefeliciteeeerd!

Net als veel andere boys en girls is Jiami dit jaar ook geslaagd! En je bent natuurlijk geen echte YouTuber als je daar geen vid over maakt! In het filmpje zie je Jiami supergespannen wachten op het telefoontje van school én ze vertelt wat haar plannen voor de toekomst zijn! Congratz, J!

Huisje, boompje, beestje

Ken jij het kanaal Concentrate Velvet al? In deze vid praat Bibi Breijman met de hotties Kaj van der Voort, Nesim Najih en Thomas Cox én drie grannies over het onderwerp huisje, boompje, beestje! Dusseh, ben je benieuwd of de boys al kinderen willen en wanneer ze met hun gf gaan samenwonen? Check dan snel de vid!

Gossip girl

In de rubriek Gossip van Anna Nooshin bespreekt de girl roddels met andere celebs. De allerlaatste aflevering van het eerste seizoen is vorige week online gekomen en niemand minder dan Jett Rebel was te gast! De boy is megalief en vertelt alles over zijn geaardheid, verslavingen en depressie.

Siblings!

Schattig! YouTuber Mert van het kanaal Fun heeft met zijn zusje de Brother & Sister tag opgenomen! De twee zijn echt té grappig en lief samen! Ze beantwoorden onder andere de vragen ‘wat vind je het stomst aan elkaar’, ‘wat hebben we gemeen’ en ‘wat doen jullie het liefst samen’.

Cute!

Yess, nog een vid met Mert! Hij was met Teske naar de bruiloft van Mascha in Florence en Teske heeft alles gevlogd voor haar YouTube-kanaal! Het ziet er superleuk uit en de twee zijn echte #couplegoals!

LEES OOK: Dit heb je gemist op YouTube Nederland (week 26)

Beeld: YouTube (Concentrate Velvet)