songfestival

Dit zijn de deelnemers van Eurovisie Songfestival 2019

Op 18 mei is het weer zo ver, dan kunnen we weer gaan kijken naar het leukste song contest van het jaar: Het Eurovisie Songfestival. Benieuwd wie de deelnemers zijn en welk land zij zullen representeren? Dit zijn een aantal leuke deelnemers!

België

Belgie heeft dit jaar Eliot Vassamillet naar Israël gestuurd. Eliot is achttienjaar en zijn liedje heet Wake Up.

Duitsland

Duitsland heeft twee schattige meiden gestuurd: Laura en Carlotta. Zij doen mee onder de naam S!sters en het liedje dat de dames gaan zingen heet ook Sisters.

Nederland

Duncan Laurence, de boy waar je laatst ookde halve finale van The Voice Of Holland van hebt gekeken, neemt ook deel aan de song contest. Duncan gaat Nederland representeren, maar we weten helaas nog niet hoe zijn liedje gaat heten of klinken.

https://www.instagram.com/p/BqUo1_XgQfK/

Frankrijk

De boy die Frankrijk gaat representeren is Bilal Hassani. Hij is een  19-jarige zanger en YouTuber in Frankrijk. Het liedje dat de boy gaat zingen heet Roi. Bilal heeft de song geschreven samen met de deelnemers van Frankrijk van vorig jaar.

Israël

Het land dat vorig jaar de song contest heeft gewonnen én waar het dit jaar wordt gehouden, heeft Kobi Marimi ingestuurd met het liedje Home. We moeten helaas nog weleven wachten tot we het liedje kunnen beluisteren.

https://www.instagram.com/p/BuE2VP5gB7X/

Cyprus

Cyprus had vorig jaar Eleni Foureira opgestuurd met het liedje Fuego. De sexy lady viel erg in de smaak en is uiteindelijk 2degeworden. Dit jaar heeft Cyprus een andere bekende Griekse zangeres: Tamta. Tamta zal het liedje Replay gaan zingen.

Spanje

Spanje hoopt dit jaar hoger te scoren met zanger Miki. De jonge boy zal het liedje La venda gaan zingen, dit betekent: de blinddoek.

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen