Jij en je best friend daten vlak na elkaar met dezelfde boy? No worries, je bent niet de enige. Deze celebs is hetzelfde overkomen. Al is het niet altijd even goed voor de friendship…

Gigi Hadid

Kylie Jenner en Gigi Hadid 

Geloof het of niet, maar Kylie Jenner en Gigi Hadid, hebben allebei iets gehad met hottie Cody Simpson. Het lijkt erop dat de twee hier totaal geen problemen mee hebben gehad. But wait, de boy was stiekem ook wel geïnteresseerd in de zus van Kylie, Kendall Jenner. Hij zei ooit: ‘Ik zou Kendall kunnen vermoorden, allen al omdat ik haar nooit zou kunnen krijgen.’ What?! Is het zo moeilijk om de beautiful Kendall, te weerstaan? Gelukkig, maakte Cody maar een grap. Er is er nooit wat gebeurt tussen Kendall en de Australische zanger. Anders was het misschien oorlog between the sisters.

Miley Cyrus

Selena Gomez en Miley Cyrus 

Miley Cyrus, Selena Gomes en Nick Jonas, allemaal begonnen als Disneysterren. Maarr, dit is niet het enige dat zij gemeen hebben. In 2006 waren Miley en Nick een couple, na een jaar gingen de twee uit elkaar. De boy kreeg in 2008 iets met de pretty Selena, maar those two also broke up. Tijdens de carpool Karaoke met James Corden, vertelt Nick’s best friend, Demi Lovato, over zijn relatie’s:   ‘Miley, then Selena, then back with Miley, then back with Selena, De twee girls waren niet altijd even blij voor elkaar, wat uiteindelijk leidde tot een echt teenage drama. Oeps, het is dus beter als jij en je vriendin op andere types vallen!

Katy Perry

Katy Perry en Taylor Swift

It’s official, Katy Perry en Taylor Swift hebben ruzie. De geruchten gaan dat Katy, danseressen zou hebben gestolen van Taylor. Maar is er niet iets anders dat de babe nog steeds dwarszit? Ze hebben namelijk allebei gedatet met singer-songwriter John Mayer. Na een korte relatie gingen Swift en Mayor, niet als goede vrienden uit elkaar. Na de break up ging John verder met daten, zo kwam hij ook Perry tegen. Taylor kon het waarschijnlijk niet hebben, dat hij happy was met een andere girl en dan ook nog eens een vriendin van haar. Wij hopen dat Katy en Taylor ooit weer friends kunnen zijn!

LEES OOK:

Beeld: Giphy, Brunopress