the end of the f**king world

The End of the F**cking World en 5 andere series

Heb jij de The End of the F**cking World al op Netflix gezien? De serie is een Britse, absurde, dramatische maar ook komische roadtrip van 2 tieners. De serie heeft heftige thema’s zoals hoe je jeugd je vormt, je eerste liefde en de zoektocht naar volwassen worden.

Heb je zin in meer zoals The End of the F**cking World? Probeer dan ook eens deze series op Netflix.

Atypical

De 18-jarige Sam heeft een stoornis binnen het autismespectrum en besluit dat het tijd wordt dat hij een vriendin gaat zoeken, met de hulp van zijn psycholoog en een vriend die denkt dat hij een womanizer is. Dit leidt tot funny situaties en emotional moments.

Lovesick

In zijn zoektocht naar de ware liefde, vindt Dylan de SOA chlamydia. Samen met zijn vrienden moet hij al zijn ex-vriendinnen het nieuws vertellen en herbeleeft hij zijn romantische misstappen. Awkward!

Bates Motel

Deze prequel van de film Psycho, draait om de tiener Norman Bates. Na de dood van zijn vader opent Norman met zijn moeder een hotel. Maar doordat hij onstabiel is, komen ze samen al snel op een donker en gewelddadig pad terecht.

Riverdale

Nog niet begonnen aan Riverdale? Archie en zijn vrienden maken het nodige mee op het gebied van seks, romantiek, school en familie. Ondertussen raken ze verwikkeld in een duister mysterie in het stadje Riverdale.

The Good Place

Eleanor is dead en in ‘the good place’ terecht gekomen, terwijl ze op aarde helemaal geen good peson was. Om te voorkomen om alsnog naar ‘the bad place’ te worden gestuurd, moet ze leren om zich goed te gedragen.

LEES OOK:

Beeld: Netflix, YouTube.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave Netflix-serie?

Gerelateerde artikelen