De Engelse prins Harry gaat trouwen met Meghan Markle en ze is echt een beauty. Meghan schijnt vele talenten te hebben! Who is this girl?

She is a little bit dutch!

Meghan is een 36-jarige vrouw geboren in Los Angeles, Amerika. Ze is zelfs een beetje Nederlands! Haar moeder is Afro-Amerikaans en haar vader heeft Iers en Nederlands bloed. Nice!! Meghan was tot 2013 getrouwd met acteur en producent Trevor Engelson.

Suits actrice!

Meghan is actrice! Je kent de serie Suits misschien wel en daarin speelde Meghan de rol van Rachel Zane. Ze werd uit de serie geschreven omdat de producer van Suits vorig jaar al aan zag komen dat Meghan in het huwelijksbootje met Prins Harry zou stappen. Ook heeft ze in het verleden haar geld verdiend met modellenwerk. She is so gorgeous!

Fitgirl!

Volgens Meghan zelf is ze echt een sporttalent. Ze is goed in honkbal, paardrijden, golf, zwemmen, snowboarden en twirling. Huh, twirling?! Twirling is een sport waarbij met een stok gedanst wordt op ritmische muziek. And yes, ze schijnt ook verschillende stijlen dans te beheersen!

Meghan kan strippen?!

De girl spreekt drie talen, zingt pop en country en ze bespeelt ook een aantal instrumenten. But there’s more. Meghan zou volgens een oud acteer-profiel ook kunnen jongleren, masseren en zelfs strippen!! Is there anything this woman can’t do?!

We begrijpen prins Harry’s keuze nu al helemaal wel. What a talent + beauty she is! Prins Harry en zijn verloofde zijn ook echt cute samen!

Beeld: Giphy, BrunoPress.

Ook zin om je een prinses te voelen?

Shop deze dresses!

LEES OOK: